به انجمن برهان » سالن اجتماعات تاریخی و مذهبی تاریخ ما. خوش امدید برای عضویت اینجا را کلیک کنید

تابلو اعلانات انجمن

توهین و ناسزا به دیگر مکاتب، با هیچ مکتبی سر سازگاری ندارد

امروز 4 خرداد 1391, 12:20

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

لطفا در مباحث، احترام به عقاید را مهم شمارید

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 31 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 2 اسفند 1389, 00:46 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 29 بهمن 1389, 23:58

تشکر کرده اید: 76 مرتبه

یکتاپرست: آری

علاقه‎مند به تمدن: اشکانیان

وبلاگ: Ancient ir

شعار: جاوید ایران

در همان زمان نام های عبدالعزی وعبد اللات وعبدالمنات یا عبدالمطلب واز این قبیل اسامی در میان اعراب زیاد ورایج بوده است

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
پستارسال شده در: 8 اسفند 1389, 19:18 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 30 خرداد 1389, 12:18

تشکر کرده اید: 5 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: هخامنشیان

شعار: بیایید ایران را از نو بسازیم

با سلام.....پدران پیامبر در دین حنیف حضرت ابراهیم بوده و یکتا پرست بودند.بهمین دلیل هست که شما میبینید که نام پدر پیامبر عبدالله است  ...و الله خدای بزرگ شبه جزیره بود که مشرکین بت ها را کمک حال الله دانسته و معتقد بودند که الله تمشیت بعضی امور را به بت ها سپردها است. .حتی در مفاد طوماری که مشرکین تنظیم نموده و پیامبر و بنی هاشم را در شعب ابو طالب تحریم اقتصادی کرده بودند نیز نام الله بوده که پیامبر از طریق وحی مطلع میشوند که موریانه پوستنوشته را خورده و فقط نام الله باقی مانده که آنرا به اطلاع مشرکین می رساند .در نظر داشته باشید که نویسندگان آن طومار خود مشرکین مکه بوده اند و طومار را به اسم الله شروع کرده بودند...حتی همین الان هم افراد فراماسون الله را به شکلی شیطانی مورد پرستش قرار می دهند...در هر صورت بر داشت رادیکال از دین همیشه بوده و خواهد بود....خداوند خودش همه ی ما رو به راه راست هدایت بکنه.....

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم سید قاسم موسوی به خاطر این پست تشکر کرده اند
8512540423 (22 اسفند 1389, 12:10), دوست مهربان (29 فروردین 1390, 19:58), الف (1 مرداد 1390, 11:59)
پستارسال شده در: 11 اسفند 1389, 13:38 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن

تاريخ عضويت: 25 دی 1389, 17:44

تشکر کرده اید: 108 مرتبه

دین یا مذهب: زرتشت

شعار: جاویدان ایران

dar botkhaneye arab 5 ta bot vojood dashte ke bozorgtarin o arzeshmandtarineshoon allah nam dashte.va abdolah pedare mohamad khademe oon botkhane boode.maniye name abdolah yani bandeye allah (oo kasi boode ke khademe bote bozorg bood)
aghaye moosavi enghad vase sabet kardane khodet ye javabo kesh nade dooste man.lope matlabo bayan kon

من نفسم را به تو هديه مي دهم
تا تو زنده و پايدار بماني تا ابد....

بالا
پستارسال شده در: 11 اسفند 1389, 01:14 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

سلام   چند روز ورود من به این سایت بلاک شده بود که هنوز هم دلیلش را نمی دونم واما در مورد مبحث بالا دوست عزیز تعداد بت های کعبه نزدیک به 360 عدد گفته شده است وبزرگ ترین انها لات ومنات وعزی بوده اند وهر قبیله ای برای خودش بت مخصوصی داشته که در موسم حج بزیارت انها می امدندوبغیر از بت خودشان نسبت به لات ومنات وعزی هم اعتقاد داشه اند  والله بت خاندان محمد بود ودر مورد خاندان حضرت محمد که شما انها را یکتا پرست می دانید همه بت پرست ومشرک بوده اند در مورد دین حضرت ابراهیم   ایشان از نظر تاریخی حدود 2000 سال با حضرت محمد دور است ولی در میان پیغمبران یهود که بلا فصل به حضرت ابراهیم متصلند نام خداوند یهوه است نه الله

بالا
پستارسال شده در: 13 اسفند 1389, 17:38 
آفلاين
کاربرویژه
کاربرویژه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اسفند 1389, 05:27

تشکر کرده اید: 39 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: ایران اسلامی

شعار: ایران اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان .
سال ها دل طلب جام جم از ما میکرد / آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

دم دستی ترین مرجع براتون می تونه قرآن باشه تو مناجات حضرت ابرهیم ایشون نام قدسی الله رو میبرنددر محل کعبه به همین دلیل مردم اون مکان ، قادر مطلقشون رو الله می نامیدند .
حالا بعد از یک مدتی که بت پرستی رواج پیدا می کنه میتونه این اسم هم به یک بت داده بشه .
چنین چیزی واقعاً خیلی مهمه براتون .!!!

امیدوارم طولی نکشد که خردمندان هر جا و متمدنین دنیا را گرد آورده و به کمک آنها قوانینی تنظیم نمایم که همه بر اساس دستورات اساسی قرآن باشد . زیرا قرآن مبنا حق و حقیقت است .این کتاب به تنهایی مایه سعادت بشر است .
                                                                                                                      ناپلئون پناپارت                                

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ایرانیان بیش از هر چیز دلشان می خواهد زندگی کنند و خوش باشند . بسیار مخفی کار و متقلب و بزرگترین متملقین عالم هستند . به غایت دروغگو و پای بند هیچ یک از مکلفات اخلاقی نیستند . جز پر کردن و اطفای شهوات مشئوم از زندگی چیزی نمی فهمند . دروغ می گویند ، فریب می دهند و مانند خاک شیر به هر مزاجی می سازند در مقابل هر باری تسلیم می شوند و این کار را زبر و زرنگی می دانند و از خود رای و اختیار زیادی ندارند امروز از یک چیز تعریف می کنند و فردا با لحن زننده ای همان چیز را تکذیب می کنند و این است حقیقت ما ایرانیان .
به راستی چرا ما ایرانیان اینقدر بی اخلاق و بد بختیم ؟

بالا
پستارسال شده در: 13 اسفند 1389, 22:09 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

سلام دوست عزیز با این اشکالاتی که در انجمن دیدم خیال امدن نداشتم ولی پاسخ ندادن را دور از ادب دیدم در مورد مرجع دم دستی که شما نام بردید معتبر ترین کتاب در نزد همه مسلمانان می باشد وبرای من نیز تنها کتاب قابل استناد می باشد چون احادیث وروایات مسلمین در بعضی جهات به افسانه های تورات شبیه ورد و قبول انها جای شک وشبهه بسیار دارد .در همه کتاب های تاریخ صدر اسلام نام بت های بزرگ لات ومنات وعزی می باشد .واگر موضوع بحث برایتان مهم نیست پس درزمینه ایران اسلامی که شعار شماست1 بفرمایید اکنون نظام ایران اسلامی است 2 ایا شیعه هستید در صورت مثبت بودن جوابتان ایا می توانید با استناد به قران اشکالات مرا رفع نمایید 3 در صورتی که شیعه هم نباشید سوالاتی درمورد قران برایم مطرح است که شاید شما پاسخی برایشان بیابید منتظر تماستان می مانم

بالا
پستارسال شده در: 13 اسفند 1389, 02:21 
آفلاين
کاربرویژه
کاربرویژه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 اسفند 1389, 05:27

تشکر کرده اید: 39 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: ایران اسلامی

شعار: ایران اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان .
1- دوست عزیز منظور از دم دستی نزدیک ترین هست .
2- شیعه هستم و مرجع هر شیعه قرآن + سنت اهل بیت هست .
3- به لطف کردگار هستی اندکی علم دارم که ذکات علم نشر آن است . تا جایی که بتوانم کمکتان می کنم هر جا نتوانستم سعی می کنم تحقیق کنم .
4- در مورد سیستم نظام هم در جاهایی با ایده آل های اسلامی فاصله داریم .
اگر کمکی بتوانم انجام دهم در خدمتم .

امیدوارم طولی نکشد که خردمندان هر جا و متمدنین دنیا را گرد آورده و به کمک آنها قوانینی تنظیم نمایم که همه بر اساس دستورات اساسی قرآن باشد . زیرا قرآن مبنا حق و حقیقت است .این کتاب به تنهایی مایه سعادت بشر است .
                                                                                                                      ناپلئون پناپارت                                

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

ایرانیان بیش از هر چیز دلشان می خواهد زندگی کنند و خوش باشند . بسیار مخفی کار و متقلب و بزرگترین متملقین عالم هستند . به غایت دروغگو و پای بند هیچ یک از مکلفات اخلاقی نیستند . جز پر کردن و اطفای شهوات مشئوم از زندگی چیزی نمی فهمند . دروغ می گویند ، فریب می دهند و مانند خاک شیر به هر مزاجی می سازند در مقابل هر باری تسلیم می شوند و این کار را زبر و زرنگی می دانند و از خود رای و اختیار زیادی ندارند امروز از یک چیز تعریف می کنند و فردا با لحن زننده ای همان چیز را تکذیب می کنند و این است حقیقت ما ایرانیان .
به راستی چرا ما ایرانیان اینقدر بی اخلاق و بد بختیم ؟

بالا
پستارسال شده در: 15 اسفند 1389, 18:29 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن

تاريخ عضويت: 18 آذر 1389, 04:03

تشکر کرده اید: 1 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: ایران اینده

شعار: فقط نهایت جهل یا نهایت هوشمندی میتواند در مقابل تغییر مقاومت کند

محمد (ص)که ایشون رو خیلی وقت قبل از دست داد مگه محمد (ص) اسلام رو (40 سالگی)چگونه چنین چیزی ممکن است؟

بالا
پستارسال شده در: 16 اسفند 1389, 17:21 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

سلام دوست عزیز در  مطالب شما چنین دیدم که معتقدید دراین 32 سال اخیر ما در نقاطی به اهداف حکومت اسلامی دست یافته ایم ود بعضی ..... لطف کنید ودر یک مبحث جدید با موضوعی مانند پیشرفت های اسلامی در ایرانمعاصر ویا هر عنوانی که خود می یسندید باز نمایید تاهمه استفاده کنیم //من نیز سوالاتم را در مورد معصومیت ائمه در یک مبحث جدید می نویسم .

بالا
پستارسال شده در: 18 اسفند 1389, 01:39 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 18 اسفند 1389, 23:36

تشکر کرده اید: 6 مرتبه

شعار: برخیز و برافروز هلا قبله ی زرتشت بنشین و برافکن شکم قاقم برپشت بس کس که ز زرتشت بگردید و دگر بار ناچار کند رو به سوی قبله ی زرتشت

با درود به دوستان گرامی
تا جایی که من آگاهی دارم نام الله از زمانی آمد که قرآن به حضرت محمد وحی شد
پس چه شوندی دارد که پیش از آن نام پدر حضرت محمد عبدالله بوده !!
اگر اینطوز که آقای موسوی می گویند که قبلا نیز به خداوند الله می گفتند !!  این خود ثابت کننده ی وجو بتی به اسم الله نبوده  !!
چطور می شود پیش از آن که دینی از طرف خداوند به اسم اسلام بیاید نام خداوندش وجود داشته !!
مگر تازی های آن زمان با خداوند گفتگو داشتند و پیش از آن با هم حرف هایشان را یکی کرده اند و بعد الله را فرستاده اند !!
من قصد توهین به هیچ دینی ندارم و هیچ وقت هم همچین کاری نکرده ام . ولی خوشحال میشم با سند و مدرک جواب من رو بدین
سندی رو به من نشون بدید از کتب آسمانی پیش از اسلام که نام الله در آن آورده شده بوده
با سپاس

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم شهریار تاریکی به خاطر این پست تشکر کرده اند
آرش کمانگیر (26 اسفند 1389, 02:33)
پستارسال شده در: 20 اسفند 1389, 01:23 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن

تاريخ عضويت: 18 آذر 1389, 04:03

تشکر کرده اید: 1 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: ایران اینده

شعار: فقط نهایت جهل یا نهایت هوشمندی میتواند در مقابل تغییر مقاومت کند

سلام  
1.تا جایی که من آگاهی دارم نام الله از زمانی آمد که قرآن به حضرت محمد وحی شد
پس چه شوندی دارد که پیش از آن نام پدر حضرت محمد عبدالله بوده !!
2.چطور می شود پیش از آن که دینی از طرف خداوند به اسم اسلام بیاید نام خداوندش وجود داشته !!
ج1.شما چه شوندی بر این ادعای خود دارید در ضمن تنها نام ایشان نیست که دارای الله است نامهای زیادی این را دارند حتی مخالفان ان حضرت
2.این خود جای شک دارد

نوشین جان میشه بکین ویندوز شما چیه ؟

بالا
پستارسال شده در: 21 اسفند 1389, 23:36 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

شعار: برخیز و برافروز هلا قبله ی زرتشت بنشین و برافکن شکم قاقم برپشت بس کس که ز زرتشت بگردید و دگر بار ناچار کند رو به سوی قبله ی زرتشت

با درود به دوستان گرامی

من هنوز هم منتظر جوابی با سند و مدرک معتبر از طرف دوستان اسلام گرا و مسلمان هستم
چون به راستی این پرسش ذهن من است و دوست دارم به جوابش برسم

شاد باشین و پیروز

بدرود

بالا
پستارسال شده در: 21 اسفند 1389, 02:38 
آفلاين
کاربرارشد
کاربرارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 دی 1389, 01:12

تشکر کرده اید: 2577 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: اسلام

شعار: شادمانم کن و اندوه مکرر برسان

شهریار تاریکی نوشته است:
با درود به دوستان گرامی

من هنوز هم منتظر جوابی با سند و مدرک معتبر از طرف دوستان اسلام گرا و مسلمان هستم
چون به راستی این پرسش ذهن من است و دوست دارم به جوابش برسم

شاد باشین و پیروز

بدرود

برادر شهریار تاریکی

درود و خیر مقدم خدمت شما

در یکی از جوابها که برای آقای مهندس پلیمر ینگ نوشته بودم در مورد سند و مدرک به ایشون گفتم که سندها و مدارک معتبر چیزی نیستند جز تراوشات ذهن آدمیزاد

من در مورد ایشون و هدفشون هیچ اطلاعی نداشتم ولی مسلمان هستم و پیرو سخنان و گفته های علی ولی اگر در حال حاضر سخنی بگویم که در گفته های علی نباشد و فقط زائیده ذهن خودم باشد ولی به حقانیت آن پی برده باشم ، عمل خلافی انجام نداده ام بلکه استاد و راهنمای خود را خوشحال کرده ام . هر شاگردی حق دارد از استاد خود سبقت بگیرد و با این کار بزرگترین خشنودی روح استاد و معلم خود را فراهم نموده است من که معلم خود را علی میبینم سعی میکنم به گفتاری که در حال حاضر برایم ارزشمند است عمل کنم و هر روزم از دیروز بهتر باشد و به بهتر بودن خودم مشغول باشم نه بهتر کردن رفتار دیگران و نقد کسانی که میتوانند مرا نقد کنند . الان شما منتظر جواب با سند و مدرک معتبر از طرف دوستان اسلام گرا و مسلمان هستید.

جواب من اینه دوست عزیز  

تنها فریبی که باعث نابودی ما انسانها میشه غفلت از یک ثانیه است

انسانی که از ثانیه فریب میخوره میتونه به چه چیز خودش بنازه

فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید.

سایت جالبیه

در پست جدید کامل ترین دین رو از جانب خدا به همه معرفی کردم میتونی جوابتو بخونی

من پرورده ی آزادی ام      استادم علی است

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند.

نه ابرو درهم می‌کشد نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است.

من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام،

یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم

که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم.

بالا
پستارسال شده در: 22 اسفند 1389, 12:13 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 22 اسفند 1389, 11:44

تشکر کرده اید: 4 مرتبه

شعار: ما همه

از کجا میدونی نام بت بزرگ الله بوده؟منبعش رو بگو پیگیر شیم.
اگه راست میگی.

بالا
پستارسال شده در: 22 اسفند 1389, 00:07 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

با درود به دوستان گرامی

دوست گرامی علی پارسایی

من نه چیزی رو نفی کردم  و نه چیزی رو اثبات
من فقط سوال ذهنیم رو از دوستان پرسیدم و دوست دارم که من رو قانع کنند
قصد مخالفت و یا توهین به هیچ دینی رو ندارم و تمام ادیان برای من قابل احترام هستند
و این رو میگم که من آدم کاملا بی دینی هستم و هیچ دینی رو برای خودم انتخاب نکردم تا اکنون

با سپاس

بدرود

بالا
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 31 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

{ RELATED_TOPICS }
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مشکل داشتن مدیران سایت با پیامبر اسلام حضرت محمد (ص)

Animasola

7

151

9 مرداد 1390, 04:32

Ardeshir.shah نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. الله بت پرستان و الله مسلمانان

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

afshin.z1

20

319

17 اردیبهشت 1391, 22:52

soshiant نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پيوست(ها) علت اصلی مسلمان بودن تو !

crown

27

489

19 فروردین 1391, 10:30

moridenoor نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. ابن مقفع و مبارزه با قران و مسلمان شدن وی

arian_razor

2

85

12 اسفند 1390, 17:05

son of cyrus نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پروفسور برلون چگونه مسلمان شد ؟...

ezrail

16

181

11 اسفند 1390, 19:05

آذین نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list