به انجمن برهان » سالن اجتماعات تاریخی و مذهبی تاریخ ما. خوش امدید برای عضویت اینجا را کلیک کنید

تابلو اعلانات انجمن

توهین و ناسزا به دیگر مکاتب، با هیچ مکتبی سر سازگاری ندارد

امروز 4 خرداد 1391, 12:19

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

بگو مگوهایی راجع به معلم شهید دکتر علی شریعتی http://www.shariati.nimeharf.com

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 
نويسنده پيغام
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 بهمن 1389, 15:12 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 اردیبهشت 1389, 14:48

تشکر کرده اید: 81 مرتبه

نام: سجاد

یکتاپرست: آری

علاقه‎مند به تمدن: هخامنشیان

وبلاگ: sadjad252.mihanblog.com

اختلاف من با بعضی شخصیت های مذهبی (روحانیون)  ، اختلاف پسری است با پدر در درون خانواده و هر دو بر سر یک تعصب و آن مصلحت حفظ سلامت و حیثیت خانواده ی مان ( مثلا پسری تلاش می کند تا در خانه سیستم گرمایش شوفاژ را بر قرار کند و پدر به کرسی عادت کرده و مخالفت میکند و حاضر نیست ) اینستکه من لحظه ای از گفتن در برابر این نسل و این غرب مهاجم برای ماندن این خانه خاموش نخواهم شد چون احساس خطر میکنم اگر چند زمستان دیگر بگذرد و زلزله آن را تکان دهد خانه فرو خواهد ریخت ، بچه ها خواهند گریخت ،پیر ها و بیماران در زیر آوار آن خواهند مرد .
دمی گریبان بزرگان و اولیای خانواده را رها نخواهم کرد نه از کتکشان می ترسم و نه از نوازششان  .
گاه از سر و صدا می افتم اما اگر در زیر مشت و لگد پدران روحانی خرد و خمیر شوم شکایت بر بیگانه نخواهم برد چه اختلاف ها ، اختلاف بچه ها و بزرگ ها در یک خانواده است .
چه نامرد مردمی هستند که کشمکش خانووادگی را از حرمت و حریم خانواده به کوچه و بازار بیگانه کشند .

مجموعه آثار 33 ، ص 10 و 22

.
.
.ایران قلب من است .... اسلام روح من !

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم sadjad252 به خاطر این پست تشکر کرده اند
enikazemi (28 بهمن 1389, 19:46)
پست خوانده نشدهارسال شده در: 28 بهمن 1389, 19:46 
آفلاين
مدیر کل انجمن
مدیر کل انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 21 فروردین 1388, 03:40

تشکر کرده اید: 1209 مرتبه

نام: اِنی کاظمی

دین یا مذهب: تشیع سُرخ

علاقه‎مند به تمدن: ماد

وبلاگ: http://www.enik.ir

شعار: شرافت به خرد و ادب است؛ نه به دارایی و نژاد. علی‌بن‌ابیطالب

:) ممنونم.

مردی
آنچه بر علیه مردی بگوید آن مرا باور نیاید، تا هنگامی که سوگند هر دو را نشنوم.- داریوش بزرگ
[فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ] - [فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ] -  [فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ]
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. تنها یک عضو و کاربر عادی و در اَنجمن است که قطعاً دارای اِشتباهات بسیاری"ست که به بسیاری از آنها به کمک دیگر کاربران آگاهی پیدا می کند و به این روی مدیون کسانی اَست که به سوال های او پاسخ گفته و یا نقدی از او کرده اَند.

نقل قول های مورد پسند :
وقتی ما همه یک نوع می اندیشیم هیچ یک از ما نمی اندیشد._والتر لیپمن
من از گناه بدم می آید نه از گناهکار.گاندی.
دانا باید از دانش خویش نادان را آگاه سازد، نشاید بیش از این نادان گمراه بماند._ اِشو زرتشت – یسنا – هات ۳۱ بند ۱۷
یک فرد اغلب به واسطه ی یک واژه، عاقل یا احمق پنداشته می شود.به راستی باید مراقب آنچه می گوییم باشیم_ کنفوسیوس
مورخ باید بعضی اوقات حتی دشمن را ستایش کند و دوست را سرزنش._ پولی بیوس
برتری مردم به یکدیگر، به دانش‌ها و خرد‌هاست؛ نه به ثروت‌ها و تبار‌ها. علی اِبنِ اَبیطالب
شرافت به خرد و ادب است؛ نه به دارایی و نژاد. علی‌بن‌ابیطالب

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 28 بهمن 1389, 23:03 
آفلاين
کاربرارشد
کاربرارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 دی 1389, 01:12

تشکر کرده اید: 2577 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: اسلام

وبلاگ: Ancient ir

شعار: شادمانم کن و اندوه مکرر برسان

سلام

سجاد عزیز واقعاً امیدوار بودم قضیه به همین سادگی باشه که تو گفتی ولی

ولی برادر حقیقت خیلی تلخ تر و تاسف بر انگیز تر از اینه

به ناپدریی که قصد کشتن بچه خودش رو داره گاهی هم باید سلام کرد .

اگر ایران را یک خانه بدانیم و ملت ایران را افراد خانه و شاه را پدر خوانده بدانیم ، (پدر خوانده ای که بصورت وراثتی به پدر خواندگی رسیده)

در زمانی این پدر خوانده داشت به افراد خانه ظلم می کرد (ما که در آن زمان نبودیم ولی کتابها نوشتندو پدر خوانده جدید گفت) و حق و حقوق اهل خانه را نادیده می گرفت ،

این پدر خوانده پول بسیار زیادی بصورت قرضی به همسایه داد تا همسایه خانه خود را بسازد (پول نفتی که زمان شاه به دولت انگلیس داده شد تا بعذ از خسارتهای جنگ جهانی دوم کشور خود را بازسازی کند) حال همسایه خانه خود را ساخته بود ولی پولی نداشت که پس بدهد .

بلاخره فکری به ذهنش رسید و با کمک یکی از اهل خانه ما (.....ی ) این فکر را عملی کرد
همه چیز محیا بود . تعداد زیادی از اهل خانه که از پدر قبلی ناراضی بودند به امید مهربانی و لطف پدر آینده از او پیروی کردند . و تعدادی دیگر هم که جیره خوار و خدمتکار شاه بودند به پیروی از او پرداختند ولی تجهیزات در اختیار خدمتکاران بود نه معترضین

در این بین افرادی دانا و متدبر و آینده نگر بودند که از این دو دسته جدا بودند و با هر دو طرف مخالف ، تعداد این افراد بسیار اندک بود

یکی از این افراد که لزومی به معرفی ندارد میدانست که پدر خوانده جدید با این طرز فکر نه تنها نجات بخش خانه نیست که در آینده ای نزدیک خانه به ویرانه تبدیل خواهد شد او میدانست راه ناشناخته ای که ملت به آن پا میگذارند بیابان است و در بیابان هر جنایتی به راحتی هر چه تمام تر به انجام می رسد و رهبران قافله بیابان شریک دزدند و رفیق قافله  . او گفت و کسی نشنید

همچنین که ما میبینیم و باور نمی کنیم . با چشمان خود می بینیم مملکتی که هزاران شهید در انقلاب 57 داد تا اسلام به قدرت برسد هنوز داغ لاله ها در دل مادران خشک نشده بود که هشت سال جنگ میلیونها هموطنمان را با شرایطی شهید کرد که هنوز هم چشمان مادری منتظر فرزند مفقود الاثر است و هنوز هم استخوانی و پلاکی داغ خانواده ای را تازه می کند و هنوز هم حرکت ترکشی بدن انسانی را می آزارد چون سرب با استخوان هم ساز نیست و تازه این مصیبتها کم بود .
بعد فوت رهبر سابق آیت اله خمینی همه چیز از یاد رفت و انگار این ملت نبود که اسلام را به حکومت رساند انگار این ملت نبودند که هشت سال جنگیدند تا خاک ایران به باد نرود و انگار اینهمه تلاش بیهوده بود .

زندگی کردن را به قدری برای ملت دشوار کردند که وقتی برای تفکر نداشته باشند و تنها کار ملت این شد که صبح که از خواب بیدار شدند یا باید تند تر از شیر بدوند تا آهوئی را شکار کنند یا از آهوئی تندتر بدوند تا شکار شیر نشوند

این همه مصیبت در این سالها باز هم کم بود عده ای در بالا به عیش و نوش و خوشی به سر می بردند و برای خود حذب و جناح چپ و راست تشکیل می دادند .
واقعاً سرگرمی جذابی تشکیل دادند

فقط کافی بود حوصله شطرنج داشته باشند .
مهره ها که طرفداران دو جناح بودند و وقتی بازی شروع می شد همدیگر را قتل عام می کردند بدون هیچ خصومتی با حتی هیچ شناختی . تنها عیب این عده وارد شدن به بازی کثیف دولتمردان بود و نمی دانستند در این بازی اولین مهره های سوخته سربازان هستند .

اینان خود باید خون خود را بریزند و در این بین هر کس سزای کار خود را ببیند

سجاد عزیز این پدر خوانده ها همه در فکر خویشند و اگر در زمان حکومتشان با آنها همراه و موافق نبودی و آزادانه فکر کردی آنگاه بی ارزشترین انسان پاک برای آنها هستی

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند.

نه ابرو درهم می‌کشد نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است.

من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام،

یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم

که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم.

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 29 اسفند 1389, 21:40 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 27 اسفند 1389, 01:04

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: معاصر

شعار: رفاه وحدت ازادی

سلام جناب پارسایی ببخشید که خودم را کامل معرفی نکردم فکر کردم اسم مرا شنیده باشید حمل برخود ستایی نشود-کارمند هستم 37ساله 180قد حدود85کیلووزن-جنسیت مهم نیست برایم بلکه داشتن مغز وانهم از نوع روشنش مهم است -ایمیلتان راپیدا نکردم در مورد نوشته شما باید بگویم ما اگر میخواهیم ابرو داری کنیم جلوی غیر باید شرایط یک زندگی خوب را فراهم کنیم برای تمام اهل خانه واز خط کشی ها بپرهیزیم جشم هامان را بشوییم نیت را زلال تا خلافش ثابت شود پیش داوری یک عمر عادتمان داد راه را کج برویم دوست من میخواهم انجه خداوند به من اموخته به هموطنانم بیاموزم حال یا در دنیای مجازی انجه را از طرف مقابل حس میکنم همین تق تق صفحه کلید است ومارا بس
یاعلی

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 29 اسفند 1389, 02:03 
آفلاين
کاربرارشد
کاربرارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 دی 1389, 01:12

تشکر کرده اید: 2577 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: اسلام

شعار: شادمانم کن و اندوه مکرر برسان

ahsan53 نوشته است:
سلام جناب پارسایی ببخشید که خودم را کامل معرفی نکردم فکر کردم اسم مرا شنیده باشید حمل برخود ستایی نشود-کارمند هستم 37ساله 180قد حدود85کیلووزن-جنسیت مهم نیست برایم بلکه داشتن مغز وانهم از نوع روشنش مهم است -ایمیلتان راپیدا نکردم در مورد نوشته شما باید بگویم ما اگر میخواهیم ابرو داری کنیم جلوی غیر باید شرایط یک زندگی خوب را فراهم کنیم برای تمام اهل خانه واز خط کشی ها بپرهیزیم جشم هامان را بشوییم نیت را زلال تا خلافش ثابت شود پیش داوری یک عمر عادتمان داد راه را کج برویم دوست من میخواهم انجه خداوند به من اموخته به هموطنانم بیاموزم حال یا در دنیای مجازی انجه را از طرف مقابل حس میکنم همین تق تق صفحه کلید است ومارا بس
یاعلی

درود بر همه دوستان
دوست گرامی جناب زاهدی
فکر کنم سوءتفاهم پیش اومده یا شما از پیامی که فرستادم برداشت متفاوتی کردی
اول از هر چیز باید به عرض برسونم من خیلی کوچکتر از این حرفهام که از کسی بخوام خودشو معرفی کنه
و اون پیام رو به این دلیل بصورت شخصی براتون ارسال کردم که
بنا به صلاحدید مدیران و قوانین انجمن و احتمالاً به دلائل امنیتی کاربران با اسم کاربری ساختگی
باید وارد انجمن بشن و من در واقع پارسائی نیستم و اگه معنیشو از روز اول میدونستم به نوشتن همون علی اکتفاء می کردم
شما دوست عزیز هرچند نیتی خالصانه داشته باشی ولی در این انجمن و با این خفقان آزادی
بهتر اینه که  هویت خودتون رو به این نحواعلام نکنید  
من منظورم از ارسال پیام شخصی این بود که اگه میخواید دوستی پیدا کنید
از طریق پیام شخصی این کار رو انجام بدهیدو بهتر اینه که طرف مقابل مشخصات شما رو
بدونه و عقیده هاتون مشخص بشه
باور کنید من کمتر از تر از اونم که بخوام کسی رو بشناسم یا خودم رو از دیگران بالاتر بدونم

من این انجمن رو با همه اعضاء و مدیران از صمیم قلب دوست دارم
همون طور که با لطف خدا اینجا رو شناختم
و با یاری خدا و اعضاء این انجمن به خیلی از مسائل پی بردم
تا زمانی که مدیران اجازه بدهند و خدا عمر
به عنوان کوچکترین عضو انجمن
از مطالب مفید شما و سایر دوستان استفاده میکنم
و اگه مطلب مفیدی به ذهنم رسید عنوان میکنم
به امید اینکه سایر اعضاء منو در شناخت درست مطالب یاری کنند  
در پایان از شما بخاطر اینکه منظورم رو درست عنوان نکردم معذرت میخوام
و ازتون خواهش میکنم بخاطر خودتون هم که شده اطلاعات هویتی خودتون رو
در معرض دید نگذارید
بدرود

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند.

نه ابرو درهم می‌کشد نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است.

من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام،

یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم

که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم.

بالا
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

{ RELATED_TOPICS }
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دکتر شریعتی و روحانیت

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

vahiddd

23

1026

27 اردیبهشت 1391, 11:12

سعید امامی نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مخالفت روحانیت با شریعتی در سه مرحله

محمدشریعتی

0

649

23 فروردین 1390, 19:31

محمدشریعتی نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. شریعتی در آرزوی تحول اساسی روحانیت (دکتر علی اصغر غروی)

eli.iran

1

2327

22 آبان 1390, 11:58

فیض نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. اسلام منهای روحانیت

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2, 3 ]

setareh

30

1452

1 آذر 1390, 16:57

blackcherry965 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دکتر علی شریعتی و شهید مطهری_دکتر علی شریعتی یا شهید مطهری

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

Masooud

19

2242

24 آذر 1390, 04:34

پرنده نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list