به انجمن برهان » سالن اجتماعات تاریخی و مذهبی تاریخ ما. خوش امدید برای عضویت اینجا را کلیک کنید

تابلو اعلانات انجمن

توهین و ناسزا به دیگر مکاتب، با هیچ مکتبی سر سازگاری ندارد

امروز 4 خرداد 1391, 12:16

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

بگو مگوهایی راجع به معلم شهید دکتر علی شریعتی http://www.shariati.nimeharf.com

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 15 پست ] 
نويسنده پيغام
پست خوانده نشدهارسال شده در: 5 آذر 1388, 04:26 
آفلاين
مدیر کل انجمن
مدیر کل انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 21 فروردین 1388, 03:40

تشکر کرده اید: 1209 مرتبه

نام: اِنی کاظمی

یکتاپرست: آری

دین یا مذهب: تشیع سُرخ

علاقه‎مند به تمدن: ماد

وبلاگ: http://www.enik.ir

شعار: شرافت به خرد و ادب است؛ نه به دارایی و نژاد. علی‌بن‌ابیطالب

فاطمه، يك “زن” بود، آن‌چنان كه اسلام مي‌خواهد كه زن باشد. تصوير سيماي او را پيامبر خود رسم كرده بود و او را در كوره‌هاي سختي و فقر و مبارزه و آموزش‌هاي عميق و شگفت انساني خويش پرورده و ناب ساخته بود.
وي در همه‌ي ابعاد گوناگون “زن بودن” نمونه شده بود.

مظهر يك “دختر”، در برابر پدرش.

مظهر يك “همسر” در برابر شويش.

مظهر يك “مادر” در برابر فرزندانش.

مظهر يك “زن مبارز و مسؤول” در برابر زمانش و سرنوشت جامعه‌اش.

وي خود يك “امام” است، يعني يك نمونه‌ي مثالي، يك تيپ ايده‌آل براي زن، يك “اسوه”، يك “شاهد” براي هر زني كه مي‌خواهد “شدن خويش” را خود انتخاب كند.
او با طفوليت شگفتش، با مبارزه‌ي مدامش در دو جبهه‌ي خارجي و داخلي، در خانه‌ي پدرش، خانه‌ي همسرش، در جامعه‌اش، در انديشه و رفتار و زندگيش، “چگونه بودن” را به زن پاسخ مي‌داد.
نمي‌دانم چه بگويم؟ بسيار گفتم و بسيار ناگفته ماند.
در ميان همه جلوه‌هاي خيره كننده‌ روح بزرگ فاطمه، آنچه بيشتر از همه براي من شگفت‌انگيز است اين است كه فاطمه همسفر و همگام و هم‌پرواز روح عظيم علي است.
او در كنار علي تنها يك همسر نبود، كه علي پس از او همسراني ديگر نيز داشت. علي در او به ديده يك دوست، يك آشناي دردها و آرمان‌هاي بزرگش مي‌نگريست و انيس خلوت بيكرانه و اسرارآميزش و همدم تنهايي‌هايش.
این است كه علي هم او را به گونه‌ ديگري مي‌نگرد و هم فرزندان او را.
پس از فاطمه، علي همسراني مي‌گيرد و از آنان فرزنداني مي‌يابد. اما از همان آغاز، فرزندان خويش را كه از فاطمه بودند با فرزندان ديگرش جدا مي‌كند. اينان را “بني‌علي” مي‌خواند و آنان را “بني‌فاطمه”.
شگفتا، در برابر پدر، آن هم علي، نسبت فرزند به مادر و پيغمبر نيز ديديم كه او را به گونه‌ي ديگر مي‌بيند. از همه‌ي دخترانش تنها به او سخت مي‌گيرد، از همه‌ تنها به او تكيه مي‌كند. او را ـ در خردسالي ـ مخاطب دعوت بزرگ خويش مي‌گيرد.
نمي‌دانم از او چه بگويم؟ چگونه بگويم؟
خواستم از “بوسوئه” تقليد كنم، خطيب نامور فرانسه كه روزي در مجلسي با حضور لويي، از “مريم” سخن مي‌گفت. گفت: هزار و هفتصد سال است كه همه‌ سخنوران عالم درباره مريم داد سخن داده‌اند.
هزار و هفتصد سال است كه همه فيلسوفان و متفكران ملت‌ها در شرق و غرب، ارزش‌هاي مريم را بيان كرده‌اند.
هزار و هفتصد سال است كه شاعران جهان در ستايش مريم همه‌ ذوق و قدرت خلاقه‌شان را به كار گرفته‌اند.
هزار و هفتصد سال است كه همه‌ هنرمندان، چهره‌نگاران، پيكرسازان بشر، در نشان دادن سيما و حالات مريم هنرمندي‌هاي اعجاز‌گر كرده‌اند.
اما مجموعه‌ گفته‌ها و انديشه‌ها و كوشش‌ها و هنرمندي‌هاي همه در طول اين قرن‌هاي بسيار، به اندازه‌ اين كلمه نتوانسته‌اند عظمت‌هاي مريم را بازگويند كه: “مريم، مادر عيسي است”.
و من خواستم با چنين شيوه‌اي از فاطمه بگويم. باز درماندم:
خواستم بگويم، فاطمه دختر خديجه‌ي بزرگ است.

ديدم فاطمه نيست.

خواستم بگويم، كه فاطمه دختر محمد (ص) است.

ديدم كه فاطمه نيست.

خواستم بگويم، كه فاطمه همسر علي است.

ديدم كه فاطمه نيست.

خواستم بگويم، كه فاطمه مادر حسين است.

ديدم كه فاطمه نيست.

خواستم بگويم، كه فاطمه مادر زينب است.

باز ديدم كه فاطمه نيست.

نه، اين‌ها همه هست و اين همه فاطمه نيست.

فاطمه، فاطمه است.

شریعت پناهی

مردی
آنچه بر علیه مردی بگوید آن مرا باور نیاید، تا هنگامی که سوگند هر دو را نشنوم.- داریوش بزرگ
[فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ] - [فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ] -  [فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ]
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. تنها یک عضو و کاربر عادی و در اَنجمن است که قطعاً دارای اِشتباهات بسیاری"ست که به بسیاری از آنها به کمک دیگر کاربران آگاهی پیدا می کند و به این روی مدیون کسانی اَست که به سوال های او پاسخ گفته و یا نقدی از او کرده اَند.

نقل قول های مورد پسند :
وقتی ما همه یک نوع می اندیشیم هیچ یک از ما نمی اندیشد._والتر لیپمن
من از گناه بدم می آید نه از گناهکار.گاندی.
دانا باید از دانش خویش نادان را آگاه سازد، نشاید بیش از این نادان گمراه بماند._ اِشو زرتشت – یسنا – هات ۳۱ بند ۱۷
یک فرد اغلب به واسطه ی یک واژه، عاقل یا احمق پنداشته می شود.به راستی باید مراقب آنچه می گوییم باشیم_ کنفوسیوس
مورخ باید بعضی اوقات حتی دشمن را ستایش کند و دوست را سرزنش._ پولی بیوس
برتری مردم به یکدیگر، به دانش‌ها و خرد‌هاست؛ نه به ثروت‌ها و تبار‌ها. علی اِبنِ اَبیطالب
شرافت به خرد و ادب است؛ نه به دارایی و نژاد. علی‌بن‌ابیطالب

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 خرداد 1389, 17:08 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 26 اردیبهشت 1389, 14:48

تشکر کرده اید: 81 مرتبه

نام: سجاد

علاقه‎مند به تمدن: هخامنشیان

وبلاگ: sadjad252.mihanblog.com

کتاب فاطمه ، فاطمه است بهترین کتاب دکتر است واقعا عالیست ... اگر اهل دل باشی با بند بند آن می توانی گریه کنی ....

.
.
.ایران قلب من است .... اسلام روح من !

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 خرداد 1389, 21:03 
آفلاين
مدیر کل انجمن
مدیر کل انجمن
نماد کاربر

"خواستم بگويم، كه فاطمه دختر محمد (ص) است."

سجاد این نمونه ویرایش یک کتاب است. شریعتی در کتبش برای نام محمد :ص: نمی گذاشت و این سنت را تا آخر حذف کرده بود. و به مخالفان گفته بود محمد زیباترین نام دنیاست، و در کشوری که صفتی بالاتر از حضرت یعنی علیحضرت وجود دارد، همان نام محمد زیباتر و پسندیده تر است.

مردی
آنچه بر علیه مردی بگوید آن مرا باور نیاید، تا هنگامی که سوگند هر دو را نشنوم.- داریوش بزرگ
[فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ] - [فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ] -  [فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ]
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. تنها یک عضو و کاربر عادی و در اَنجمن است که قطعاً دارای اِشتباهات بسیاری"ست که به بسیاری از آنها به کمک دیگر کاربران آگاهی پیدا می کند و به این روی مدیون کسانی اَست که به سوال های او پاسخ گفته و یا نقدی از او کرده اَند.

نقل قول های مورد پسند :
دانا باید از دانش خویش نادان را آگاه سازد، نشاید بیش از این نادان گمراه بماند._ اِشو زرتشت – یسنا – هات ۳۱ بند ۱۷
یک فرد اغلب به واسطه ی یک واژه، عاقل یا احمق پنداشته می شود.به راستی باید مراقب آنچه می گوییم باشیم_ کنفوسیوس
برتری مردم به یکدیگر، به دانش‌ها و خرد‌هاست؛ نه به ثروت‌ها و تبار‌ها. علی اِبنِ اَبیطالب

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 خرداد 1389, 21:17 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

خیلی ممنون ... ولی انی عزیز این ویرایش که بد نیست ... ؟

.
.

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 خرداد 1389, 01:20 
آفلاين
مدیر کل انجمن
مدیر کل انجمن
نماد کاربر

بد یا خوب مهم نیست، این یک آغاز است.
من نگفتم بد است.

مردی

نقل قول های مورد پسند :

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 7 تیر 1389, 03:04 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 12 اردیبهشت 1389, 01:07

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

شعار: دین من عشق است

عزیزم کلمه فراز رو در نوشته های فارسی به کار نبرید چون به قول استاد احمد آرام (رحمت الله علیه) این یک کلمه فرانسوی است و به اشتباه توسط مترجمام فرانوسی وارد زبان ما شده و معنی ندارد.
به این متن هم توجه کنید

فراز كلمه غريبي است كه در سالهاي اخير پيدا شده و در زبان روزنامه‌ها و راديو و تلويزيون افتاده است. اين روزها جمله‌هايي نظير جمله‌هاي زير فراوان شنيده مي‌شود:
(1) در يكي از فرازهاي اين كتاب چنين آمده است.
(2) نويسنده اين نكته را در فرازي از سخنان خود بيان كرده است.
(3) نماينده مجلس به شرح فرازهايي از زندگي آن شهيد سعيد پرداخت.
معناي فراز در اين مثالها كاملا روشن نيست. به نظر مي‌آيد كه گويندگان اين جمله‌ها آن را به معناي "بيان والا" يا "لحظه مهم" به كار برده‌اند. اما اينكه اين كلمه و اين معاني از كجا آمده و اينكه آيا گويندگان از معناي الفاظي كه به كار مي‌برند آگاهي دارند خود حديث ديگر است. در حقيقت، كلمه فراز از در آميختن سه كلمه و سه معناي مختلف ساخته شده و چيز بي‌معنايي از آب درآمده است. اين سه كلمه عبارتند از: (الف) واژه فرانسوي فراز (phrase) به معناي "جمله"، (ب) واژه فارسي فَراز به‌معناي "بلندي" و "اوج"، (ج) واژه فرانسوي فاز (phase) به معناي "مرحله". از سه جمله‌اي كه در بالا ذكر شد، جمله‌هاي (1) و (2) تركيبي از دو واژه (الف) و (ب) است و مقصود گوينده لابد "كلام شامخ" است. و جمله (3) مخلوطي است از دو واژه (ب) و (ج) و ظاهرا به معناي "لحظه يا مرحله مهم". چنانكه ديده مي‌شود، اين كلمه با اين عناصر نامتجانس نه فارسي است و نه فرانسوي و اساسا نيازي به استعمال آن نيست.

پس لطفا عنوان تاپیک را درست کنید..............متشکرم

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 19 تیر 1389, 11:01 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن

تاريخ عضويت: 21 اسفند 1388, 09:54

تشکر کرده اید: 58 مرتبه

نام: سوفیا

علاقه‎مند به تمدن: -

وبلاگ: Ancient ir

شعار: -

سلام به دوستان من

کتاب فاطمه فاطمه است فاطمه رو مثل زنای دیگه معرفی میکنه

فاطمه زنی است مثل مادر من مثل تمام مادران دلسوز و زحمت کش

نمی دونم من از کتاب دکتر شریعتی چیز خاصی نگرفتم
چرا باید با بند بند این کتاب گریه کرد؟
چرا نباید از اون الگو ساخت؟
من اما از این کتاب نمی توانم چیزی خیلی متفاوت بگیرم
یا اصلا چیزی متفاوت

این کتاب رو با دقت خوندم
اگه چیز خیلی خاصی داره  اینجا بیارید بصورت گزیده.
تا بیشتر فاطمه رو بشناسیم

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 19 تیر 1389, 19:47 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

به نام خدا
سوفیای عزیز سلام
نمی دانم چه طور فاطمه را با مادران ما مقایسه می کنید !... البته این سخن به این معنی نیست که مادران ما مقام کمی دارند .... نمیدانم کدام یک از مادران ما مشکلات و سختی های زندگی فاطمه را داشتند نمیدانم کدام یک از زنان ما مصداق این جمله هستند : "او یک زن مسلمان است : زنیکه عفت اخلاقی او را از مسئولیت اجتماعی مبری نمی کند ."
واما آنجا که گفتم می توان با بند بند آن گریه کرد به معنای آن گریه و شیونی نیست که شما در ذهن دارید  این گریه ، گریه درد دین است گریه آنست که ما چنین نمونه کاملی داریم از زنان در پی هیچ و پوچیم به هر حال آنچه من دیدم بهترین کتاب در این باره بود ....
و نمیدانم مراد از این نوشتار نقد کتاب دکتر است یا نفی مقام بلند یگانه دختر نبی اکرم لطفا بیشتر توضیح دهید ...

.
.

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 19 تیر 1389, 21:04 
آفلاين
مدیر کل انجمن
مدیر کل انجمن
نماد کاربر

سوفیا، فقط به انسان هایی که به این خانه تکیه داده اند و از آن خارج شده اند نگاه دقت کنید

مردی

نقل قول های مورد پسند :

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 19 تیر 1389, 21:41 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

انی عزیز ممنون عزیز کلام زیبایت
ببینید از خانه کوچک چه کسانی بیرون امده اند ؟
حسن ... حسین .. زینب...
که هر کدام برای خود فلسفه زندگی را دوباره بیان میکنند ...

.
.

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 21 تیر 1389, 21:34 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 12 اردیبهشت 1389, 01:07

شعار: دین من عشق است

لطفا عنوان تاپیک را درست کنید

عزیزم کلمه فراز رو در نوشته های فارسی به کار نبرید چون به قول استاد احمد آرام (رحمت الله علیه) این یک کلمه فرانسوی است و به اشتباه توسط مترجمان فرانسوی وارد زبان ما شده و معنی ندارد.
به این متن هم توجه کنید

فراز كلمه غريبي است كه در سالهاي اخير پيدا شده و در زبان روزنامه‌ها و راديو و تلويزيون افتاده است. اين روزها جمله‌هايي نظير جمله‌هاي زير فراوان شنيده مي‌شود:
(1) در يكي از فرازهاي اين كتاب چنين آمده است.
(2) نويسنده اين نكته را در فرازي از سخنان خود بيان كرده است.
(3) نماينده مجلس به شرح فرازهايي از زندگي آن شهيد سعيد پرداخت.
معناي فراز در اين مثالها كاملا روشن نيست. به نظر مي‌آيد كه گويندگان اين جمله‌ها آن را به معناي "بيان والا" يا "لحظه مهم" به كار برده‌اند. اما اينكه اين كلمه و اين معاني از كجا آمده و اينكه آيا گويندگان از معناي الفاظي كه به كار مي‌برند آگاهي دارند خود حديث ديگر است. در حقيقت، كلمه فراز از در آميختن سه كلمه و سه معناي مختلف ساخته شده و چيز بي‌معنايي از آب درآمده است. اين سه كلمه عبارتند از: (الف) واژه فرانسوي فراز (phrase) به معناي "جمله"، (ب) واژه فارسي فَراز به‌معناي "بلندي" و "اوج"، (ج) واژه فرانسوي فاز (phase) به معناي "مرحله". از سه جمله‌اي كه در بالا ذكر شد، جمله‌هاي (1) و (2) تركيبي از دو واژه (الف) و (ب) است و مقصود گوينده لابد "كلام شامخ" است. و جمله (3) مخلوطي است از دو واژه (ب) و (ج) و ظاهرا به معناي "لحظه يا مرحله مهم". چنانكه ديده مي‌شود، اين كلمه با اين عناصر نامتجانس نه فارسي است و نه فرانسوي و اساسا نيازي به استعمال آن نيست.

پس لطفا عنوان تاپیک را درست کنید

در ضمن کسانی که با تعصب دنبال مطالعات اسلامی و فقط از نگاه و  دید شیعه به این مقوله نظر میکنند  آگاه باشند که تکی بعدی بودن انسان را به حقیقت نمیرساند
به جای تعصب سعی کنید درهای جدیدی را بر خود باز کنید تا با حقیقت بهتر مواجه شوید.

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 2 مرداد 1389, 23:43 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن

تاريخ عضويت: 21 اسفند 1388, 09:54

تشکر کرده اید: 58 مرتبه

نام: سوفیا

علاقه‎مند به تمدن: -

وبلاگ: Ancient ir

شعار: -

دوست من سجاد

باید بگم نقد من به این کتاب هستش نه فاطمه
البته نقد منفی و کوبنده ای نیست
مرادم اینه که حتی این کتاب هم نتونسته اون چیزی که دنبالش بوده رو انعکاس بده

گفتن مادران ما درسته
مادرانی که در 8 سال جنگ تحمیلی در مرزهای ایران در سرپل ذهاب و قصر شیرین و گیلانغرب
در مقابل منافقین و نیروی دشمن مقاوت کردن
از خانه و خانواده و فرزند و شوهر و زندگی و رفاه خود گذشتن
با اوناع سختی و گرسنگی و تجاوز مقابله کردن

خصوصا از گیلانغرب
از روستاهای اون مستند هست که تمام مردهای روستا رو به اسارت گرفتن حتی پیرمرد
از یکی از دوستای گیلانغربیم که پدر، دائئ، عمو و پدربزرگش اسیر شده بودن شنیدم
پدربزرگشون تو خاک عراق و در غربت به رحمت خدا رفته بود
مادر این دختر با فرزندانهای ریز
و بدون سرپرست
با چه تلاش و امیدی زندگی کرد
خیلی ها بودن با دشمن رو در رو مواجه شدن از همین زنان
با سختی و تجاوزهایی که بهشون شد
از مسئولیت خود دست نکشیدن
با نیم نگاهی به همین ایرانیان در عصر سختی جنگ می تونیم به فاطمه ها برسیم
پس زنان مرز و بوم خود رو بشناسیم
به لیاقتشون پی ببریم فاطمه رو شناختیم
یا شاید از شناخت این زنان میتونیم به شناخت فاطمه برسیم

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 3 مرداد 1389, 16:10 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

سوفیای عزیز ممنون از پاسخ زیبایت ....
بله درست است بسیار زنان و مادران  ما از نسل فاطمه بودند و خواهند بود... من هم نخواستم مقام مادران عزیزمان را پایین بیاورم .... من مطمئمنم که آن مادران عزیز در ان زمان با همان تعلیمات ضعیفی که از اسلام عزیز و فاطمه بزرگوار داشتند ... انچنان مقاومت میکردند و این بسیار ارزشمند است ....
اما من معتقدم که از فاطمه است که به چنین تفکری میرسیم .... در مورد کتاب دکتر هم انچنان که گفتم زیباترین نمونه است نه کامل ترین نمونه ....
باز هم از هم صحبتی با شما خوشحالم ....
پاینده باشید....

.
.

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 14 مرداد 1389, 01:55 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 30 تیر 1389, 00:09

علاقه‎مند به تمدن: iran

شعار: شیشه عمر نوادگان و آیندگان ایران زمین در دستان من است انتخاب حال من زندگی بعدی انان است

انی عزیز اگه صد بار هم قسم هم بخوری دیکه باور نمیکنم از 11.45 تا01.50بزحمت تایپ کردم بازم  مولا خور شد اگه خودت هم نمی دونی بدو.ن که در این سایت این کار را میکنن متاسفم.. اقا ی سجاد درخواست کن  اونیکه فرستادم لوطی خور شد برات بفرستن چون برای تو نوشته بودم ... جهنم جایی که میهن پرستی رو،  در میهنش، اجنبی به دار بکشه!!!!!

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 15 مرداد 1389, 23:34 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

اریا عزیز ....
خیلی مشتاق به خواندن نوشته های شما نیستم ..... که با فرض اینکه در سایت دست کاری شده باشد در خواست خواندن ان را داشته باشم .....
آنچه شما می نویسید چرند و پرندی بیش  نیست ...... حالا هر چه می خواهی در مورد من فکر کن .... اصلا مهم نیست ....

.
.

بالا
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 15 پست ] 

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

{ RELATED_TOPICS }
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. مصدر های به درد بخور زندگی یک روح-دکتر علی شریعتی

setareh

1

4077

12 بهمن 1390, 16:25

محمد رضا 71 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دکتر علی شریعتی و شهید مطهری_دکتر علی شریعتی یا شهید مطهری

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

Masooud

19

2242

24 آذر 1390, 04:34

پرنده نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. درد دل با دکتر شریعتی

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2, 3 ]

setareh

33

5901

12 بهمن 1390, 19:58

setareh نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دکتر علی شریعتی که بود ؟

lilac

12

4259

3 اسفند 1390, 13:11

sadjad252 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. نیایشی از دکتر شریعتی

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

enikazemi

23

4039

19 اردیبهشت 1391, 01:31

tarhenaw نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list