به انجمن برهان » سالن اجتماعات تاریخی و مذهبی تاریخ ما. خوش امدید برای عضویت اینجا را کلیک کنید

تابلو اعلانات انجمن

توهین و ناسزا به دیگر مکاتب، با هیچ مکتبی سر سازگاری ندارد

امروز 4 خرداد 1391, 12:14

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

بگو مگوهایی راجع به معلم شهید دکتر علی شریعتی http://www.shariati.nimeharf.com

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 21 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2
نويسنده پيغام
پست خوانده نشدهارسال شده در: 30 مرداد 1390, 06:25 
آفلاين
کاربرارشد
کاربرارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 12 دی 1389, 01:12

تشکر کرده اید: 2577 مرتبه

یکتاپرست: آری

علاقه‎مند به تمدن: اسلام

وبلاگ: Ancient ir

شعار: شادمانم کن و اندوه مکرر برسان

درود دوست گرامی جولین

اگه راستشو بخواید با اینکه به دیگران خرده بگیریم که چرا از شخصیتی طرفداری می کنید و پشت بندش هم یه به خاطر امل نبودن بچسبونیم

موافق نیستم

من بعنوان طرفدار شریعتی کمتر از یک ساله که با نوشته ها و کتابها و سخنرانیهای ایشون آشنا شدم

شاید باورت نشه ولی بهترین جوابهایی که برای سوالات بی پاسخم در زندگی گرفتم از همین شریعتی بود

و اینکه مخالفت شما از طرفداری افرادی مثل من از شریعتی چه دلیلی میتونه داشته باشه رو باید بشنوم

شاید شما ایده ها و راهکارهای بهتری در مورد مسائل مطرح شده توسط شریعتی دارید که باید ما مثل همیشه اونها رو بشنویم

و با تفکر و عقل بین حرفهای شما و ایشون یکی رو انتخاب کنیم

جولیان گرامی شما که دیگران رو از طرفداری منع می کنید حتماً دلیل قانع کننده تری از اینکه مدرکش دکتر نبود و به زندان ساواک نیفتاد و چون میخواستند امل نشون ندهند دارید

چون معمولاً به خاطر این چیزها نبود که شریعتی در بین تعدادی افراد محبوب شد و دلیلش کاملا روشنه

هر کس بدنبال سوالات ذهنی و اعتقادات و علاقه ی خود پیگیر شخصیتی است تا در رسیدن به جواب یاور او باشد

با یه مثال بهترمساله روشن میشه

جولین رو یک شاعر و استاد سبک هایکو فرض کنیم که تعدادی کتاب و سخنرانی مربوط به سبک خودش داره

یه عده ای هستند که بهش علاقه پیدا می کنند و طرفدارش میشن و بعضاً اونقدر از این استاد علم شعر فرا میگیرند که نگو

حالا یه نفر دیگه میاد و میگه عده ای هستند که بخاطر بزرگ جلوه دادن خودشون و اینکه کسی فکر نکنه امل هستند رفتند و طرفداری جولین رو میکنند

خوب اونها به دنبال ایده آلهای خودشون رفتند

شما هم که سبک مربوط به خود را دارید عنوان کنید اگر با توجه به ایده آلهای ما سبک شما بهتر بود چرا که انتخاب خود را عوض نکنیم

در این مورد مدرک ندارم ولی خوندم از شریعتی که نوشته بود

من چیزی را که حق می دانم بر دیگران تحمیل نمی کنم

من خود را نمونه می سازم تا الگوی مناسبی باشم برای دیگران

و این من در مورد همه ی انسانها صدق می کنه

هیچ  کس نباید چیزی رو که حق میدونه بر دیگران تحمیل کنه
و بهتر اینه که رفتار مناسبی از خود نشون بده

حالا هر کس خواست ازش الگو بگیره هر کس هم نخواست مجبور که نیست نگیره

زیادی شد ببخشید

بدرود

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند.

نه ابرو درهم می‌کشد نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است.

من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام،

یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم

که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم Ali Parsaei به خاطر این پست تشکر کرده اند
طاها ايراني (30 مرداد 1390, 08:47), ارژنگ (30 مرداد 1390, 13:59), الف (31 مرداد 1390, 16:41)
پست خوانده نشدهارسال شده در: 3 شهریور 1390, 09:15 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 25 مرداد 1390, 22:29

تشکر کرده اید: 1434 مرتبه

دین یا مذهب: ازادی . نمیدونم چرا با هیچ مکتبی سرسازگاری ندارم؟؟

علاقه‎مند به تمدن: ایرانی

شعار: تحمل تفاوت ها و تحمل شنیدن (نه)( و این را درک کنیم که رفتار ما در این جهان بر رفتار و زندگی افراد در ان سوی جهان تاثیر دارد)

با عرض سلام خدمت دوستان
به نظر بنده انسان همیشه باید به انچه که لیاقت خودش و مملکتش و ماتش هست برسه و برای رسیدن به این هدف همیشه در حال اعتراض باشه.
البته از نظر بنده انسان اگاه همیشه در حال اعتراض هست چون همیشه و در هر هر مملکتی حتی مملکت عالی هم ضعفهای وجود داره برای همین انسان اگاه همیشه در حال اعتراض کردن هست چون هیچ چیر سر جای خودش نیست.
بقیه حرفای بنده هم به حرفای جناب اقای علی پارسایی در باره وضعیت موجود نزدیک هست کخ ایشون خیلی هوشیارانه موضوع کنونی رو مورد بررسی قرار دادن.

دوباره میسازمت وطن  /  اگر چه با خشت جان خویش / ستون به سقف تو میزنم / اگر چه با استخوان خویش / دوباره میبویم از تو گل / به میل نسل جوان تو / دوباره میشویم از تو خون / به سیل اشک روان خویش /
اگر چه صد ساله مرده ام / بگور خود خواهم ایستاد / که برکنم قلب اهرمن / به نعره آنچنان خویش / اگر چه پیرم ولی هنوز / مجال تعلیم اگر بود / جوانی آغاز میکنم / کنار نوباوگان خویش / (داریوش)

جاوید باد ایران

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 3 شهریور 1390, 09:25 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 25 مرداد 1390, 22:29

تشکر کرده اید: 1434 مرتبه

دین یا مذهب: ازادی . نمیدونم چرا با هیچ مکتبی سرسازگاری ندارم؟؟

علاقه‎مند به تمدن: ایرانی

شعار: تحمل تفاوت ها و تحمل شنیدن (نه)( و این را درک کنیم که رفتار ما در این جهان بر رفتار و زندگی افراد در ان سوی جهان تاثیر دارد)

البته انقلاب واقعی و سازنده انقلابی هست که باعث دگرگونی عقلانی باشه نه احساسی و شخصی مانند انقلاب های گذشته.
انقلاب درست انقلابی بر اساس تفکر و ایجاد گروههای مختلف و یک نوع انقلاب هرمی شکل یعنی در ابتدا ایجاد یک حزب اطلاحاتی قوی نه مثل الان در مرحله بعد تزریق نخبگان انتخاب شده توسط مردم در این حزب و در مرحله اخر یک حرکت اجتماعی-مدنی مدرن برای رسیدن به یک انقلاب مفید و در نهایت ایجاد یک رفراندوم عمومی

دوباره میسازمت وطن  /  اگر چه با خشت جان خویش / ستون به سقف تو میزنم / اگر چه با استخوان خویش / دوباره میبویم از تو گل / به میل نسل جوان تو / دوباره میشویم از تو خون / به سیل اشک روان خویش /
اگر چه صد ساله مرده ام / بگور خود خواهم ایستاد / که برکنم قلب اهرمن / به نعره آنچنان خویش / اگر چه پیرم ولی هنوز / مجال تعلیم اگر بود / جوانی آغاز میکنم / کنار نوباوگان خویش / (داریوش)

جاوید باد ایران

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 17 مهر 1390, 16:09 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مهر 1390, 02:59

تشکر کرده اید: 216 مرتبه

نام: آذین

دین یا مذهب: اسلام

علاقه‎مند به تمدن: اسلام

وبلاگ: Tarikhema ir

شعار: کاش همه عشق رودرک گنندوبفهمند.

سلام ازنظرمن منظوردکترمخصوصا به عنوان یک روشنفکراین نبوده.درهرحال باشماموافقم.

وقتی پاهایت یاری نکنند بن بست همان جاست که ایستاده ای.

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 8 آبان 1390, 10:50 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 10 خرداد 1390, 15:52

تشکر کرده اید: 13 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: هخامنشیان

وبلاگ: Ancient ir

شعار: بیاییم قاتل اسلام حقیقی نباشیم

به نام خدا

ابتدا سلام به علی پارسایی که احترام بسیاری به عقایدشان دارم،ولی شیوه بیان شما در مقابله با joolian بسیار ساده انگارانه بود که گویی joolian نظری را بیان و شما قصد ابلاغ نظریه ی خود را داشتید.

joolian گرامی،حرفهایی که زدی بیش از آنکه روشنفکرانه باشه مضحک و دوستانه تر مطرح کنم مسخره بود،گرچه چاشنی تکرار طعم آتشین حرفهایتان را عوض کرده بود.این مدل حرف های شما و هم صنفانتان مثل  نوشین یا اردشیر شاه..که تصور می کنند باید هرجا از شریعتی تعریف و تمجید شد و از خدمات این عالم به حق گفت و شنید.همچون جوراب خواجه حافظ شیرازی خود را در آوردگاه وارد و اظهار فضلی فرمایند،که بله ما نیز هستیم،ما مخالفان بی چون چرای این آقا که دکترا نداشت..
حال به همین جا که ختم شود باز راضی کننده و امیدوار کننده است اما در جواب توهین هایتان جوابی منطقی که می شنوید طلب کار شده که آقا چرا جبهه گیری می کنید،همان حرفی که اردشیر شاه والا به علی پارسایی و تند تر از آن را به ارژنگ زده بود،نه دلبندم ،تب شریعتیسم همه رو نگرفته همان روال سابق ادامه دارد،اون چیزی که همه رو گرفته تب ضد شریعتیسم است همان تب جورابیسم،گویی که عده ای می خواهند از نیم مثقال زبان خدادادی استفاده کنند و خود را از نظر عوام(خواص)جدا و حرفی در حرفها بیاورند،تا کجا؟؟ذهن انسان که کجا سرش نمی شود،مثلا بگیم این آقا حاجی شناسی داره،ها؟؟یا بگیم اصلا دکتر نیست،حرفه دیگه باد هوا،نه عزیز من،اون بچه هایی که شما ازشون نام می برید نوکر با جیره و مواجب اون آخوند بازاری یا اون سلطنت طلبه ناسیونالیسته که آتش گرفته از سخنان دکتر و نه زور دازه و نه بینشو ادراک و حتی قدرت بیان ولی دین که داره ایرانی که هست..
می بینیددوستان دشمنان شریعتی همچون دشمنان علی هستندهمان تهمت هایی که به علی وارد نمودند به شریعتی زدند،تاریخ تکرار کنان خود را به ما می نمایاند ما همچنان در تشخیص دوست و دشمن مشکل داریم.
قصداشتم زود تر پاسخگو باشم تا دوستان دیگر مقابله ای کنند گرچه خیالی واهی بیش نبود.
از دوستان دیگر طلب پوزش دارم  و تقاضا دارم کلام مرا و نوع کلامم را سرزنش نفرمایید،که از شریعتی آموختم علی وار زندگی کنم،تا ته مزه ای از طعم طعنه های عوام جاهل به علی را بچشم،حتی اگر بر اساس حرف دشمنان در پس پرده گفتند مگر علی نماز می خوانده؟؟

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 8 آبان 1390, 11:30 
آفلاين
کاربرارشد
کاربرارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 25 خرداد 1390, 10:31

تشکر کرده اید: 815 مرتبه

نام: وحيد

دین یا مذهب: اسلام غير حكومتي

علاقه‎مند به تمدن: تاريخ معاصر ايران و جهان

شعار: هر ملتي شايسته‌ي حكومتي است كه بر او حكم فرمايي مي كند .

به اعتقاد من برخي از افكار بزرگان ، متناسب شرايط زمانه خودشان است . در زمان مرحوم دكتر به دليل فضاي مبارزه با شاه و ظلم حاكم ، بيشتر سخنان به انقلاب و مقابله و مبارزه منفي و ... اختصاص داشت . در سخنان دكتر تا آن اندازه كه من مي دانم ، سخن از نفي و خراب كردن كاخ ظلم است و كمتر به ساحل آرامش و ساخت و ساز اجتماع بعد از دوران ظلم اشاره شده است .
به هر حال به اعتقاد من روحيه انقلابي گري در دوران ثبات به كار نمي آيد و به نوعي آنارشيسم منتهي مي شود .

بالا
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 21 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

{ RELATED_TOPICS }
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. انتقادی بر معتقدان به شریعتی در مورد عقاید وی

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1 ... 4, 5, 6 ]

noosheen

82

1188

25 مهر 1390, 16:35

blackcherry965 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. پرسشهائی فهرست وار از معتقدین به شریعتی در مورد عقاید شان 1

noosheen

9

792

12 بهمن 1390, 03:20

babi1356 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. سوال

A H

6

343

4 مرداد 1390, 15:52

enikazemi نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. سوال

setareh

5

1519

7 اردیبهشت 1391, 10:55

baran# نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. سوال و پاسخ

enikazemi

1

375

14 بهمن 1390, 02:03

amirhosein نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list