به انجمن برهان » سالن اجتماعات تاریخی و مذهبی تاریخ ما. خوش امدید برای عضویت اینجا را کلیک کنید

تابلو اعلانات انجمن

توهین و ناسزا به دیگر مکاتب، با هیچ مکتبی سر سازگاری ندارد

امروز 4 خرداد 1391, 12:13

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

قوانين انجمن

بگو مگوهایی راجع به معلم شهید دکتر علی شریعتی http://www.shariati.nimeharf.com

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 48 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي
نويسنده پيغام
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 مهر 1390, 10:08 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 21 مهر 1390, 11:22

تشکر کرده اید: 30 مرتبه

نام: امين

یکتاپرست: آری

علاقه‎مند به تمدن: هرچيزي جز روحانيت

شعار: راه تقرب خدا در اسلام ، تعقل است نه تعبد

بار ديگر سلام متاسفانه و با بدبختانه من وقتي يه مطلبي رو مي نويسم تا چند ساعت ذهنمو مشغول مي كنه و بهش فكر مي كنم در مورد چند خط قبلي كه نوشتم مي خوام يه چيزايي رو اضافه كنم كه به ذهنم خطور كرده وشايد به درد بخوره.
من و شما مي دونيم كه دكتر هم مثل من و شما انسان بوده و نه انساني به مانند معصومين پس قطعا داراي نقص هايي هم بودن . من از كسي كه اين سوال رو مطرح كرده مي پرسم كه چرا همچين سوالي رو مطرح كردي آيا در ذهن خودت مي  خواي با طرح اين سوال و نتيجه اي كه مي گيري دكتر رو نفي كني اگر اينجوره  وسيگار كشيدن دكتر يه نقصه كه قطعا هست پس تكليف اون همه انديشه ناب چي ميشه . تكليف اون همه زحمتي كه دكتر بر خودش روا داشته چي مي شه ببينيد دوستان دكتر هم انسان معمولي مثل من و شما بوده كه با تلاش به تقطه بالاتري از انسانيت رسيده و به نظر من اگر ايشون داراي نقص هايي اينچنيني نبودند بايد تعجب مي كرديم و باز اون موقع احتمالا دنبال اين بوديم كه معصوم بودند ايشون رو ثابت كنيم. پس بيايم اين ضعف هايي رو كه لازمه بشر هست رو دورش يه خط بكشيم ، خط بكشيم نه به اين معني كه ايراد هاي دكتر رو نبينيم و چشم هام مون رو روي اونا ببنديم بلكه من منظور م اين هست كه دنبال اين نباشيم كه خوبي هاشو با بدي هاي ناچيزش نفي كنيم.

امضا حسین (ع) یک درس بزرگ‌تر ازشهادتش به ما داده است و آن نیمه‌تمام گذاشتن حج و به سوی شهادت رفتن است. مراسم حج را به پایان نمی‌برد تا به همه حج‌گزاران تاریخ، نمازگزاران تاریخ، مؤمنان به سنت ابراهیم، بیاموزد که اگر هدف نباشد، اگر حسین (ع) نباشد و اگر یزید باشد، چرخیدن بر گرد خانه خدا، با خانه بت، مساوی است.

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 مهر 1390, 10:32 
آفلاين
کاربرویژه
کاربرویژه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 19 مرداد 1390, 12:29

تشکر کرده اید: 224 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: هخامنشیان و تاریخ معاصر

وبلاگ: Ancient ir

شعار: عرفان ، آزادی ، برابری

اینکه سوال شده چرا دکتر شریعتی سیگار می کشیده ، نشانه اینست که دوستان مایلند شخصیت دوست داشتنی خود را منزه و کامل ببینند.به شخصه بسیار به دکتر شریعتی بزرگ علاقمند و مدیون هستم اما واقعیات را باید پذیرفت به عبارتی حق را نباید با افراد سنجید بلکه بالعکس افراد را باید با ملاک حقانیت سنجش کرد.
دکتر شریعتی آنقدر خدمات فکری ارزنده ارائه کرده که به دلیل سیگار کشیدنش نمی توان او را تخطئه کرد اما نباید سیگار کشیدن را هم توجیه نمود. ارنستو چه گوارا هم انقلابی اسطوره ای قرن بود.مریدان و فداییان بسیاری دارد که او را در حد پرستش دوست دارند اما اینکه سیگار برگ کوبایی را اکثرا" بر گوشه لب داشت ، عمل مطلوبی تصور نمی شود. یا صادق هدایت پدر رئالیسم داستانی ادبیات معاصر است یکی از برجسته ترین روشنفکران و تاثیرگذارترین نویسنده های ایران است اما پناه بردن گاه به گاهش به شراب و افیون توجیه پذیر نیست هر چند در بربر عظمت روحش ، چندان هم دیده نمی شود.
در هر صورت از قهرمانانمان بت نسازیم و آنها را از هیات انسان به شمایلی فراانسانی بدل نکنیم چرا که با این کار آنها را از مردم جدا کرده و با این عمل ، بزرگترین ظلم را در حق آنان مرتکب می شویم.

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 مهر 1390, 11:27 
آفلاين
کاربرارشد
کاربرارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 25 خرداد 1390, 10:31

تشکر کرده اید: 815 مرتبه

نام: وحيد

دین یا مذهب: اسلام غير حكومتي

علاقه‎مند به تمدن: تاريخ معاصر ايران و جهان

شعار: هر ملتي شايسته‌ي حكومتي است كه بر او حكم فرمايي مي كند .

به نظر من بحث مفيدي نيست .
دكتر با همه خوبيها ، نقايص يك انسان رو هم داشته . حتي يك دوره افسردگي هم درزندگي ايشون سراغ داريم . به دليل غمهاي بزرگي كه داشته به سيگار روي آورده . اين موضوع تا حدي سيگاري بودن ايشون رو توجيه مي كنه ولي كاملا ايشون رو تبرئه نمي كنه .
به هر حال ما نيازي نيست به مسايل شخصي افراد بزرگ زياد دقيق شويم .

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم goldoost به خاطر این پست تشکر کرده اند
آرمین جلالی (27 مهر 1390, 14:36), blackcherry965 (27 مهر 1390, 16:38)
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 مهر 1390, 16:11 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 25 مرداد 1390, 22:29

تشکر کرده اید: 1434 مرتبه

دین یا مذهب: ازادی . نمیدونم چرا با هیچ مکتبی سرسازگاری ندارم؟؟

علاقه‎مند به تمدن: ایرانی

شعار: تحمل تفاوت ها و تحمل شنیدن (نه)( و این را درک کنیم که رفتار ما در این جهان بر رفتار و زندگی افراد در ان سوی جهان تاثیر دارد)

با سلام بر همگی
ببینید کسی در انجا نمیتونه زحمات ارزشمنده دکتر و امسال ایشون رو با اثبات اشتباه ایشون در سیگار کشیدن از بین ببره و همه از علم و سواد و شعور و.... ایشون اگاهی کامل رو دارن پس بحث درباره ی سیگار کشیدن ایشون نمیتونه منجربه نفی ایشون بشه من معتقدم کسی مثل دکتر رو نمیشه با یک اشتباه کوچکی که کرده نفی کرده پس چرا دوستان اینقدر از موضوع ترس دارن و میترسن ایشون نفی بشه . اگر شماها طرفدار اقای شریعتی هستید پس نباید از پرداختن به چنین موضوعی بترسید که مبادا ایشون نفی بشه و اما درباره زندگی شخصی ایشون باید بگم من بر عکس دوستان معتقدم باید به زندگی شخصی ایشون هم ما کار داشته باشیم چراکه ایشون یک انسان بزرگی بودن پس زندگی شخصی ایشون نباید از چشم طرفداران و مخالفان ایشون پوشانده بمونه و بحث درباره زندگی شخصی این مرد هم مشکلی در محبوبیت یا منفوریت ایشون ایجاد نمیکنه . باتشکر

دوباره میسازمت وطن  /  اگر چه با خشت جان خویش / ستون به سقف تو میزنم / اگر چه با استخوان خویش / دوباره میبویم از تو گل / به میل نسل جوان تو / دوباره میشویم از تو خون / به سیل اشک روان خویش /
اگر چه صد ساله مرده ام / بگور خود خواهم ایستاد / که برکنم قلب اهرمن / به نعره آنچنان خویش / اگر چه پیرم ولی هنوز / مجال تعلیم اگر بود / جوانی آغاز میکنم / کنار نوباوگان خویش / (داریوش)

جاوید باد ایران

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 27 مهر 1390, 16:35 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

سلام عرض مي كنم خدمت امير حسين خان دوست خوبم
من فكر كنم هدف و منظور ما يكي هستش و فقط بيانمون با هم فرق مي كنه من منظورم اين نيست كه دكتر با نقص به اين كوچكي نفي مي شه  من اصلا از نفي ايشون ترس ندارم  چون دكتر به اين راحتي ها نفي شدني نيست فقط منظورم اين هستش كه به مسائل مهم تري بپردازيم . مورد دوم اين  كه من هم مثل شما  به عنوان پيرو افكار شريعتي به زندگي شخصي ايشون علاقه مند هستم ولي موضوع اينه كه ما از زندگي شخصي ايشون چيز زيادي نمي دونيم و منبع معتبري هم در جهت مطالعه زندگي شخصي ايشون نداريم پس در اين حالت عنوان كردن بعضي مسائل شخصي طرف مقابل بدون اطلاعات لازم چندان كار صحيحي نيست .
ببينيد دكتر در خصوص افكارش و اعتقاداتش كتابهايي نوشته و سخنراني هايي كرده كه ما با مطالعه اون ها نتيجه هايي رو مي گيريم و در اينجا در خصوص نتيجه هامون بحث مي كنيم اما در خصوص زندگي شخصي ايشون چطور مي تونيم تحقيق كنيم.

امضا حسین (ع) یک درس بزرگ‌تر ازشهادتش به ما داده است و آن نیمه‌تمام گذاشتن حج و به سوی شهادت رفتن است. مراسم حج را به پایان نمی‌برد تا به همه حج‌گزاران تاریخ، نمازگزاران تاریخ، مؤمنان به سنت ابراهیم، بیاموزد که اگر هدف نباشد، اگر حسین (ع) نباشد و اگر یزید باشد، چرخیدن بر گرد خانه خدا، با خانه بت، مساوی است.

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم blackcherry965 به خاطر این پست تشکر کرده اند
amirhosein (30 مهر 1390, 23:27)
پست خوانده نشدهارسال شده در: 30 مهر 1390, 23:30 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 25 مرداد 1390, 22:29

تشکر کرده اید: 1434 مرتبه

دین یا مذهب: ازادی . نمیدونم چرا با هیچ مکتبی سرسازگاری ندارم؟؟

علاقه‎مند به تمدن: ایرانی

شعار: تحمل تفاوت ها و تحمل شنیدن (نه)( و این را درک کنیم که رفتار ما در این جهان بر رفتار و زندگی افراد در ان سوی جهان تاثیر دارد)

با تشکر از امین عزیز
دوست خوبم منظوره بنده حال شخص دکتر هم میتونه نباشه و ما میتونیم کسی دیگه رو فرض کنیم . برای من سوال اینه که چرا شخصی با این معلومات و دانش و .... باید به سیگار روی بیاره و ایا بحث سیگاری که امروزه جوونای دانشجوی ما در حال الوده شده به اون هستن دلیلش رو میتونیم از شریعتی در بیاریم یا نه ؟؟؟
و الا نظر بنده هم مثل شما هستش و زندگی شخصی بدون اطلاعات صحیح نیست و گرنه من میخوام فقط دلیل رو پیدا کنم . با تشکر

دوباره میسازمت وطن  /  اگر چه با خشت جان خویش / ستون به سقف تو میزنم / اگر چه با استخوان خویش / دوباره میبویم از تو گل / به میل نسل جوان تو / دوباره میشویم از تو خون / به سیل اشک روان خویش /
اگر چه صد ساله مرده ام / بگور خود خواهم ایستاد / که برکنم قلب اهرمن / به نعره آنچنان خویش / اگر چه پیرم ولی هنوز / مجال تعلیم اگر بود / جوانی آغاز میکنم / کنار نوباوگان خویش / (داریوش)

جاوید باد ایران

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 16 آبان 1390, 13:26 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 16 آبان 1390, 13:18

تشکر کرده اید: 2 مرتبه

نام: SHANDEL INTERNAL

دین یا مذهب: اسلام

علاقه‎مند به تمدن: هخامنشیان

وبلاگ: Tarikhema ir

شعار: بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم.

به دکتر شریعتی گفتن: استاد سیگار نکشید سیگار طول عمر شما رو کوتاه میکنه.......
دکتر شریعتی در جواب گفتند:من به طول زندگی فکر نمیکنم من به عرض زندگی فکر میکنم
پس زندگی کوتاه و مفید بهتر از زندگی دراز و بی فایده است........

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 19 آبان 1390, 14:10 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 18 آبان 1390, 01:26

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

نام: یکتا پرست

علاقه‎مند به تمدن: اولین تمدن !

شعار: .... و خدا گنجی مجهول بود

سلام
من چند ساعتی ست  که با این سایت آشنا شدم اطلاعات چندانی هم در مورد شخصیت دکتر شریعتی جز شنیده هایم ندارم ، با دیدن این تاپیک و بحث هائی که دوستان انجام داده اند به یاد خاطره  یکی از استادانم که ایشان خود شاگرد دکتر در دانشکده مشهد بوده افتادم
ایشان می گفت : در یکی از امتحانات پایان ترم متوجه شدیم که دکتر به یکی از شاگرد ها که همیشه مخالف نظرات و ایده های دکتر بوده بالاترین نمره را داده وقتی علت را جویا شدیم دکتر در جواب گفته :
هدف از جلسات درس من همینی بوده که ایشان در ورقه امتحانی خود نوشته ، با بیان این مطلب شاگرد مورد نظر با کمال تعجب رو به دکتر می گوید مسخره می کنید ؟ دکتر جواب می دهد : نه برگزاری کلاس ها و جلسات متعدد برای این است که شما ها به درجه ای از خود سازی برسید که بی پروا نظرات و خواسته های خود را بیان نمائید ، شما در امتحانات قبل ورقه را سفید می دادید اما این بار با جسارت نسبت به مطالب مطرح شده فحاشی کردید و نظر خود را بیان نمودید  این همان است که باید باشید

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 24 آبان 1390, 21:28 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 13 آبان 1390, 02:52

تشکر کرده اید: 7 مرتبه

نام: shahram42

علاقه‎مند به تمدن: hakhamaneshin

شعار: mohabat edalat azadi

سلام فریاد به کجا بریم از این مباحث ؟ وای !

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 25 آبان 1390, 01:43 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 25 آبان 1390, 01:42

نام: مهراوه

علاقه‎مند به تمدن: بلی

من واقعا از این حرف هاو توجیه کردن ها تعجب می کنم. سیگار کشیدن دکتر شریعتی کاملا منطبق با روحیات ،سبک زندگی، رنج هاو…دکتر شریعتی است .اگر به جز این بود عجیب بود و ناهمگون.من اصلا دکتر شریعتی رو وحرفهاشو مخصوصا گفتگوهای تنهایی بدون سیگاری کنار لبش نمیتونم تصور کنم.
چه چیزی ممکنه از ارزشهای این آدم بزرگ کم کنه؟؟؟

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 1 آذر 1390, 17:40 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

امیرحسین نوشته است:
با تشکر از امین عزیز
دوست خوبم منظوره بنده حال شخص دکتر هم میتونه نباشه و ما میتونیم کسی دیگه رو فرض کنیم . برای من سوال اینه که چرا شخصی با این معلومات و دانش و .... باید به سیگار روی بیاره و ایا بحث سیگاری که امروزه جوونای دانشجوی ما در حال الوده شده به اون هستن دلیلش رو میتونیم از شریعتی در بیاریم یا نه ؟؟؟
و الا نظر بنده هم مثل شما هستش و زندگی شخصی بدون اطلاعات صحیح نیست و گرنه من میخوام فقط دلیل رو پیدا کنم . با تشکر

اول عذر خواهي مي كنم بخاطر اين كه نتونستم به سرعت پاسخي در جهت اين مطلب شما بدم و اون بخاطر بيماري بود كه چند روزي بنده دچارش بودم.
امير حسين جان من از شما دوست خوبم عذر خواهي مي كنم بخاطر اين كه منظور شمارو خوب متوجه نشدم .
در خصوص رابطه بين سيگاري بودن دكتر و دانشجويان بايد بگم هرچه قدر كه فكر كردم نتونستم رابطه اي بين سيگاري بودن دكتر با سيگاري بودن اكثريت دانشجويان ايراني پيدا كنم و فكر مي  كنم به دو دليل نمي شه رابطه اي پيدا كرد يك اين كه شخصيت و افكار دكتر خيلي قابل مقايسه با دانشجويان امروزي نيست و دوم اين كه دكتر در دوران و زماني مي زيسته كه مي شه گفت از لحاظ فرهنگي بسيار با زمان حال متفاوت بوده .البته اين چيزيه كه من فكر مي كنم و شايد  اين بخاطر عقل ناقص و  اطلاعات كم بنده باشه.

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 4 آذر 1390, 20:05 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 4 آذر 1390, 17:02

نام: نیلوفر

دین یا مذهب: هنوز نمیدونم!

علاقه‎مند به تمدن: هخامنشیان

شعار: ای در جامه ی خویش پیچیده! برخیز، بهراس، بهراسان!

امان از ما که به چیزایی گیر میدیم!
سیگار کشیدن یه رفتاره!نه تفکره نه اعتقاد!
مثل آدامس خوردن!
دوم اینکه سیگار به گفته ی اونهایی که می کشند، اونها رو آروم میکنه!
شاید اگه ما هم مثل دکتر "رنج بودن" رو حس کنیم!ما هم سیگار بکشیم!
دوم اینکه دکتر در زمان خودش اونقدر نادیده گرفته می شد که شاید تصور نمی کرد روزی رفتارش الگو بشه که بخواد اونو اصلاح کنه!
در هر صورت دکتر رو دوست دارم!
اونقدر آدم بزرگی هست که سیگار کشیدن چیزی از بزرگی هاش کم نکنه!

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 8 دی 1390, 23:50 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 8 دی 1390, 23:41

نام: ABAR

علاقه‎مند به تمدن: بله

وبلاگ: www.jomleh.tk

شعار: زندگی را در یکتایی دیدم وگرنه این زندگی ارزش زیستن نداشت

باباجان دکتر اینقدر کتاب نوشت این قدر سخنرانی کرد این قدر متفکرانه ارشاد کرد...یکی نگفت افرین همه سریع پریدید زشتی عملشو دیدید....

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 18 دی 1390, 17:11 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 17 دی 1390, 18:47

نام: faranik

علاقه‎مند به تمدن: تاریخ تمدن اسلام

من شخصا سیگار کشیدن یک فرد را یک عادت فردی می دونم اصلا هم کار غلطی نیست چرا که بزرگان غلط نمی کنند. بهتر است وارد موضوعات حاشیه ای نشویم چون اون موقع مجبوریم بگیم چرا ایشان صورتشان را اصلاح می کردن یا برای چه کراوات می زدند اینها بیشتر به سفسطه می ماند تا بحثها و مناظره های خوب و سازنده

بالا
پست خوانده نشدهارسال شده در: 15 اسفند 1390, 17:37 
آفلاين
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 14 اسفند 1390, 01:23

تشکر کرده اید: 4 مرتبه

نام: اتسان

دین یا مذهب: شيعه علوى

علاقه‎مند به تمدن: ايراني

شعار: ازادى فكر,پیشرفت علم

من نمي دانم اين حرف ها يعني چه .افکار دکتر مهم است یاسیگار کشیدن دکتر مگه ما می خواهیم از سیگار کشیدن دکتر پیروی کنیم که اینقدر روش بحث کردید ومیکنیم .اگر شماهم جای دکتر بودید واز تنهایی وخفقان وبی مسوولیتی علما دین وروشنفکران وچند سال شکنجه روحی در زندانشاه را تحمل میکردید .اگر چیز دیگری نمی کشیدید صد درصد سیگار میکشیدید .ودیگر این بحث منحرف کننده را تمامش کنید.

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم ABRAHIM به خاطر این پست تشکر کرده اند
Ali Parsaei (15 اسفند 1390, 18:46)
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 48 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

{ RELATED_TOPICS }
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دکتر علی شریعتی و شهید مطهری_دکتر علی شریعتی یا شهید مطهری

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

Masooud

19

2242

24 آذر 1390, 04:34

پرنده نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. درد دل با دکتر شریعتی

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2, 3 ]

setareh

33

5901

12 بهمن 1390, 19:58

setareh نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دکتر علی شریعتی که بود ؟

lilac

12

4259

3 اسفند 1390, 13:11

sadjad252 نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. نیایشی از دکتر شریعتی

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

enikazemi

23

4038

19 اردیبهشت 1391, 01:31

tarhenaw نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. دکتر شریعتی و نماز

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2, 3 ]

Ali Shariati

43

4466

24 دی 1390, 02:40

سرباز زندگی نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list