به انجمن برهان » سالن اجتماعات تاریخی و مذهبی تاریخ ما. خوش امدید برای عضویت اینجا را کلیک کنید

تابلو اعلانات انجمن

توهین و ناسزا به دیگر مکاتب، با هیچ مکتبی سر سازگاری ندارد

زمان جاري سايت, 3 ام اسفند 90, 11:08 pm

زمان در انجمن بر اساس UTC + 3:30 hours [ DST ] تنظيم شده است.

Forum rules

بگو مگوهایی راجع به معلم شهید دکتر علی شریعتی http://www.shariati.nimeharf.com

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 7 پست ] 
نام نويسنده پيام
 موضوع پست: بیهوده زیستن!
Unread postپست شد: 25 ام مهر 90, 8:34 pm 
غايب
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 24 ام مهر 90, 6:39 am

تشکر کرده اید: 111 مرتبه

نام: محبوبه

یکتاپرست: آری

دین یا مذهب: اسلام

علاقه‎مند به تمدن: اریایی

وبلاگ: Tarikhema ir

شعار: خدا، خدا، خدا، ...

ساعت ها را بگذارید بخوابند ، بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.

ایا شما از زندگی خود راضی هستید؟

اگر بار دیگر متولد شوید، چگونه خواهید بود؟ تکرار زندگی امروز یا . . .؟

پرش به بالا
 صفحه شخصي ارسال پيام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم محبوبه. به خاطر این پست تشکر کرده اند
narges e (27 ام آذر 90, 3:51 am), طاها ايراني (29 ام آذر 90, 1:02 pm), شمع وشعور (25 ام دی 90, 4:39 pm)
 موضوع پست: Re: بیهوده زیستن!
Unread postپست شد: 25 ام مهر 90, 10:08 pm 
غايب
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 21 ام مهر 90, 11:22 am

موقعيت مکاني: مشهد
تشکر کرده اید: 30 مرتبه

نام: امين

علاقه‎مند به تمدن: هرچيزي جز روحانيت

شعار: راه تقرب خدا در اسلام ، تعقل است نه تعبد

درود بر محبوبه
من در قسمتی از انجمن با عنوان درد دل با دکتر شریعتی نوشتم از 27 سال رندگی ام که در غفلت به سر بردم اصلا راضی نیستم اما در این مدت کوتاهی که با دوستم - همراهم و در نهایت (اگر متعصبان نگویند از آن بت ساخته ای ) همه وجودم دکتر شریعتی آشنا شده ام راضی هستم - راضی هستم نه به خاطر این که چیزی یاد گرفتم چون یاد گرفته های من از دکتر قطره ای است در برابر دریا .  راضی هستم به خاطر این که حرکتی تلاشی جنبشی کرده ام و از سکون خارج شده ام . من اگر دوباره متولد می شدم از اولین لحظه ای که قادر به تفکر - خواندن و نوشتن بودم بدون از دست دادن فرصت به سراغ دکتر و اندیشه هاش می رفتم چرا که احساس می کنم هر لحظه به معبودم نزدیک تر می شم . علی برای من چراغ راه است.

امضاء حسین (ع) یک درس بزرگ‌تر ازشهادتش به ما داده است و آن نیمه‌تمام گذاشتن حج و به سوی شهادت رفتن است. مراسم حج را به پایان نمی‌برد تا به همه حج‌گزاران تاریخ، نمازگزاران تاریخ، مؤمنان به سنت ابراهیم، بیاموزد که اگر هدف نباشد، اگر حسین (ع) نباشد و اگر یزید باشد، چرخیدن بر گرد خانه خدا، با خانه بت، مساوی است.

پرش به بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم blackcherry965 به خاطر این پست تشکر کرده اند
محبوبه. (25 ام مهر 90, 12:37 am), طاها ايراني (29 ام آذر 90, 1:02 pm), شمع وشعور (25 ام دی 90, 4:41 pm)
Unread postپست شد: 25 ام مهر 90, 10:15 pm 
غايب
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 25 ام مرداد 90, 10:29 pm

موقعيت مکاني: همه جا هستم
تشکر کرده اید: 651 مرتبه

نام: سام

دین یا مذهب: ازادی . نمیدونم چرا با هیچ مکتبی سرسازگاری ندارم؟؟

علاقه‎مند به تمدن: ایرانی

وبلاگ: نداریم

شعار: تحمل تفاوت ها و تحمل شنیدن (نه)( و این را درک کنیم که رفتار ما در این جهان بر رفتار و زندگی افراد در ان سوی جهان تاثیر دارد)

با سلام بر همگی
من از زندگی خودم و افکار خودم خیلی راضی هستم چون هر چیزی رو دوست دارم سخت باشه و در کل از زندگی که از اولش اسون باشه خوشم نمیاد برای همین همیشه خداروشکر میکنم که سرنوشت خوبی برای رقم خواهد زد چراکه هدف دارم و برای رسیدن به هدفم تلاش میکنم و تا اخرین لحظه و تا اونجایی بتونم سختی و مشکلات رو تحمل میکنم که به هدف بزرگ خودم برسم و این هدف من برای خودم و سود خودم نیست برای اطرافیان و دیگران هستش البته نمیتونم بگم همش برای دیگران اما میتونم بگم به فکر دیگران هم هستم . زندگی من تا امروز بیهوده نبوده و نسبت به اینده خودم روشن بین هستم و میدونم که موفق میشم .

تاریخ مرگ و ماتم است تقوم کهنه روی میز هر برگ آن را پاره کن میانه شعله ها بریز باید قلم گرفت به دست تقویم تازه ای نوشت ، باید تن نداد و رفت به جستجوی سرنوشت هر برگ این تقویم درد روز دروغ و شیون است
تاریخ ما ، حضور ما در دست تو ، دست من است بر ما هر آنچه که گذشت تاریخ ما نبود و نیست آغاز ما ، عمر زمین با خلقت دنیا یکیست تا کی به فکر معجزه در انتظار حادثه سوار سرنوشت تویی پشت غبار حادثه
تا کی به ظلمت گم شدن جادو شدن ، زانو زدن خدا ندارد احتیاج به نذر تو ، نیاز من تقویم درد و تفرقه ما رو به عصر سنگ برد این قوم در خود گم شده از ذات خود شکست خورد این کهنه تقویم غریب تکراره تاریخه عزاست
بی ابتدا و انتهاست نگو که شرح حال ماست باید جهان را تازه دید رفت و به فرداها رسید برای یک آغاز نو نباید انتظار کشید به اعتماد دست هم باید گرفت از نو قلم دوباره خط زد و نوشت از ابتدا قدم قدم تاریخ مرگ و ماتم است
این کهنه تقویم غم است بی ترس دوزخ یا بهشت از زندگی باید نوشت

پرش به بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم امیرحسین به خاطر این پست تشکر کرده اند
محبوبه. (25 ام مهر 90, 12:38 am)
Unread postپست شد: 6 ام آذر 90, 7:54 pm 
غايب
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر

رضایت؟
نمیدونم.
اگه من بار دیگه متولد بشم به همین شکلی زندگی میکنم که امروز؟
نمیدونم.
من زندگی پیچیده ای داشتم.  شاید از دید دیگران ، کسانی که از بیرون به زندگی من نگاه میکنند ساده بوده باشه ولی من میدونم چی کشیدم و توی این زندگی تا کجا رفتم.
نمیخوام ناشکر باشم، نمیخوام از دیگران گله کنم ، نمیخوام با خدا در بیافتم که چرا من؟ که چرا زندگی من اینجور؟ که چرا اینقدر سخت؟ که چرا اینقدر تلخ؟ که چرا ؟
نه ،هر چه بود گذشت، سخت بود ولی گذشت.
بودن در لحظات سخت، لحظاتی که تحملش برای کودکی به اون سن دشوار بود، و بار مسئولیتی که روی شونه هام احساس میکردم  ، باعث شد تا در کودکی بزرگ بشم. باعث شد تا توی همون سالهای اول بفهمم زندگی اون رویای شیرینی که همسالانم فکر میکنند نیست. و باعث شد تا تو محیط اطرافم به دنبال دلیل بگردم، دلیل برای بودن . چطور ممکنه خدا کسی مثل من رو توی همچین فضایی قرار داده باشه بدون هیچ دلیلی؟ حتما دلیلی هست . و من دلیلش رو با عقل کوچکم ، مراقبت از کسی دونستم که برام عزیزترین بود. تا زندگی اون به تلخی زندگی من نباشه ، تا اون سختی رو که من حس میکنم حس نکنه. و این شد رسالت من و دلیل زندگی من و همه عشقم در زندگی به ثمر رسوندن اون.
زندگی من بیهوده نبوده. من از زندگیم راضیم. شاید من به اون جایی که باید نرسیدم، شاید استحقاق من چیزی بیش از اینها بوده. شاید من باید جایی بالاتر از این می ایستادم. اما خرسندم که رسالتم رو درست انجام دادم و با تمام وجود برای زندگی کسی که عزیزترینمه تلاش کردم . و مطمئنم اگه صد بار دیگه هم توی این شرایط قرار بگیرم، باز هم به همین شکل زندگی میکنم و همین خواهم بود که هستم.

پرش به بالا
طاها ايراني (29 ام آذر 90, 1:01 pm)
Unread postپست شد: 25 ام آذر 90, 4:58 am 
غايب
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 25 ام آذر 90, 4:45 am

تشکر کرده اید: 0 مرتبه

نام: من

علاقه‎مند به تمدن: هیچ

شعار: هیچ

معلوم که بیهوده زیستن رو درک نکردین
همه ما توی دنیا هستیم و داریم زندگی میکنیم چه بخواهیم و چه نخواهیم زمان برامون میگذره و اتفاقاتی که توش نقش داریم زندگی که اسمش زندگی ماست رو شکل میدند
همه ما فکر میکنیم زندگی برای ما میچرخه اما بنظرتون بانبود ما نمیچرخید
همه فکر میکنیم زندگی چیزی که تجربه اش کردیم  اما واقعا اینطوره
تا حالا فکر کردین کجای این دنیا تو دست شماست و چرا اینجایید و شاید اگه جای شما فلان شخص موفق بود چه جایگاهی داشت
بنظرتون شما اومدید اینجا یا زندگی به اینجا رسوندتون

پرش به بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم poianionlin به خاطر این پست تشکر کرده اند
narges e (27 ام آذر 90, 3:51 am)
Unread postپست شد: 27 ام آذر 90, 1:01 pm 
غايب
تازه وارد
تازه وارد

تاريخ عضويت: 9 ام آذر 90, 4:54 pm

تشکر کرده اید: 15 مرتبه

نام: sara

علاقه‎مند به تمدن: هخامنشيان

شعار: آزادي بيان حق مسلم هر انسان است.

…بی تو هیچ رنگی دیدنی نیست، بی تو هیچ چهره‌ای نگاه کردنی نیست، بی‌تو هیچ منظری تماشایی نیست، آنگاه که تو غایبی همه چیز باید غایب شود. هرگاه تو نیستی اشیاء، اشخاص، چه می‌گویم ؟ هرگاه تو نیستی هستی، هرچه هست حق ندارد که باشد. در غیبت تو همه چیز باید در سیاهی پنهان شوند. بی‌تو دیدن طاقت‌فرسا است، بی‌تو نگاههای من در این عالم غریب می‌شوند، از همه رنگها و شکل‌ها میهراسند، می‌گریزند و نمی‌خواهند ببینند

پرش به بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم samin1369 به خاطر این پست تشکر کرده اند
narges e (27 ام آذر 90, 3:51 am)
Unread postپست شد: 27 ام آذر 90, 3:43 am 
غايب
کاربر فعال
کاربر فعال
نماد کاربر

بی تو من با هر برگ پاییزی می افتم.
.
.
.
بله من هم به تمام این سوالاتی که شما مطرح کردید فکر کردم ، سالها به نقش خودم توی این نمایشنامه بزرگ فکر کردم. که اگه من نبودم چی میشد؟
جایی شنیدم که "یک کور مادرزاد اگه قهرمان دوی ماراتن نشه خودش مقصره".   من با این جمله موافقم.

پرش به بالا
narges e (27 ام آذر 90, 3:50 am), طاها ايراني (29 ام آذر 90, 1:02 pm)
نمايش پست هاي پيشين :  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 7 پست ] 

زمان در انجمن بر اساس UTC + 3:30 hours [ DST ] تنظيم شده است.

چه کسي حاضر است؟

کاربراني که در اين انجمن حضور دارند : بدون کاربر جديد و 0 مهمان

شما نمي توانيد در اين انجمن مبحث جديدي ارسال کنيد
شما نمي توانيد در اين انجمن براي مبحث ها پاسخ ارسال کنيد
شما نمي توانيد در این انجمن پست های خود را ویرایش کنید
شما نمي توانيد در این انجمن پست های خود را حذف کنید
شما نمي توانيد در اين انجمن فايل ضميمه کنيد

جستجو براي:
پرش به:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
تمامی حقوق این تارنما - محتوا و پوسته - متعلق به "تاریخ ما" می باشد استفاده از نگاره های "تاریخ ما" تنها با پیوست لینک، ذکر نام نگارنده و عنوان تارنما مجاز است.