به انجمن برهان » سالن اجتماعات تاریخی و مذهبی تاریخ ما. خوش امدید برای عضویت اینجا را کلیک کنید

تابلو اعلانات انجمن

توهین و ناسزا به دیگر مکاتب، با هیچ مکتبی سر سازگاری ندارد

امروز 4 خرداد 1391, 12:01

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 37 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي
نويسنده پيغام
پستارسال شده در: 24 مهر 1390, 16:23 
آفلاين
مدیر کل انجمن
مدیر کل انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 21 فروردین 1388, 03:40

تشکر کرده اید: 1209 مرتبه

نام: اِنی کاظمی

یکتاپرست: آری

دین یا مذهب: تشیع سُرخ

علاقه‎مند به تمدن: ماد

وبلاگ: http://www.enik.ir

شعار: شرافت به خرد و ادب است؛ نه به دارایی و نژاد. علی‌بن‌ابیطالب

دوستان سلام.

در پی تدوین اساس نامه ای برای انجمن برهان هستیم؛ اساس نامه دایره فعالیت ها و قوانین را در انجمن رو مشخص خواهد کرد.

برای داشتن انجمنی با اساس نامه بهتر، دوستان اگر پیشنهاد، انتقاد و سخنی دارند بیان کنند.

مردی
آنچه بر علیه مردی بگوید آن مرا باور نیاید، تا هنگامی که سوگند هر دو را نشنوم.- داریوش بزرگ
[فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ] - [فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ] -  [فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. ]
فقط اعضا مجاز به مشاهده لینک ها هستند، لطفا برای مشاهده لینک های انجمن ثبت نام کنید یا وارد انجمن شوید. تنها یک عضو و کاربر عادی و در اَنجمن است که قطعاً دارای اِشتباهات بسیاری"ست که به بسیاری از آنها به کمک دیگر کاربران آگاهی پیدا می کند و به این روی مدیون کسانی اَست که به سوال های او پاسخ گفته و یا نقدی از او کرده اَند.

نقل قول های مورد پسند :
وقتی ما همه یک نوع می اندیشیم هیچ یک از ما نمی اندیشد._والتر لیپمن
من از گناه بدم می آید نه از گناهکار.گاندی.
دانا باید از دانش خویش نادان را آگاه سازد، نشاید بیش از این نادان گمراه بماند._ اِشو زرتشت – یسنا – هات ۳۱ بند ۱۷
یک فرد اغلب به واسطه ی یک واژه، عاقل یا احمق پنداشته می شود.به راستی باید مراقب آنچه می گوییم باشیم_ کنفوسیوس
مورخ باید بعضی اوقات حتی دشمن را ستایش کند و دوست را سرزنش._ پولی بیوس
برتری مردم به یکدیگر، به دانش‌ها و خرد‌هاست؛ نه به ثروت‌ها و تبار‌ها. علی اِبنِ اَبیطالب
شرافت به خرد و ادب است؛ نه به دارایی و نژاد. علی‌بن‌ابیطالب

بالا
 مشخصات ارسال پيغام خصوصي E-mail  
کاربران زیر از شما کاربر محترم enikazemi به خاطر این پست تشکر کرده اند
masoud hasani (24 مهر 1390, 16:24), آذین (25 مهر 1390, 13:36), طاها ايراني (25 مهر 1390, 14:12), narges e (25 مهر 1390, 20:58), hosein1113 (26 مهر 1390, 00:54), leomc (15 بهمن 1390, 23:34), sahel Nili (19 بهمن 1390, 13:12), كوروش كياني (13 فروردین 1391, 00:47), fuzuli (15 فروردین 1391, 02:39)
پستارسال شده در: 24 مهر 1390, 21:28 
آفلاين
کاربرویژه
کاربرویژه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 28 مهر 1389, 19:09

تشکر کرده اید: 16 مرتبه

نام: امید

دین یا مذهب: شعیه

علاقه‎مند به تمدن: تاريخ ايران

وبلاگ: Ancient ir

شعار: علم هنر عشق

چند وقت پیش گفتم حالا که نمی شود به صورت حضوری و به یک گروه هدفمند کنار هم باشیم حداقل می توانیم با طرح موضوعهای مشخص یک دایره المعارف کامل در مورد موضوعهای طرح شده ایجاد کنیم و این خودش کار بزرگی است ولی باز کسی توجه نکرد .
هر کار هر عملی بدون هدف بدون برنامه بی فایده است .  اگر واقعا دقدقه کمک به جامعه و این نسل را مدیران این سایت دارند و در حد حرف و شعار نیست باید کار عملی کرد که حرف زیاد زدیم باید به انها عمل کنیم . نشست و حرف زدن دردی را دوا نمی کند .

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم اميد به خاطر این پست تشکر کرده اند
طاها ايراني (25 مهر 1390, 14:13), narges e (25 مهر 1390, 20:58), hosein1113 (26 مهر 1390, 00:54), sahel Nili (19 بهمن 1390, 13:12), كوروش كياني (13 فروردین 1391, 00:47)
پستارسال شده در: 25 مهر 1390, 10:51 
آفلاين
کاربرارشد
کاربرارشد
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 25 خرداد 1390, 10:31

تشکر کرده اید: 815 مرتبه

نام: وحيد

دین یا مذهب: اسلام غير حكومتي

علاقه‎مند به تمدن: تاريخ معاصر ايران و جهان

شعار: هر ملتي شايسته‌ي حكومتي است كه بر او حكم فرمايي مي كند .

در بسياري از بحثها ، موضوع گم مي شود و در كنار بحثهاي اساسي ،‌آن قدر بحثهاي فرعي مي شود كه خواننده حوصله پيگيري اصل مطلب را ندارد . مي توان در يك بخش جديد ، چكيده بحثها را قرار داد و استدلالهاي منفي و مثبت در آن زمينه را درج كرد و جاي بحث را باز گذاشت . منتها درج نظرات جديد بايد پس از ويرايش و تلخيص صورت پذيرد .

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم goldoost به خاطر این پست تشکر کرده اند
آذین (25 مهر 1390, 13:36), طاها ايراني (25 مهر 1390, 14:13), narges e (25 مهر 1390, 20:57), hosein1113 (26 مهر 1390, 00:47), sahel Nili (19 بهمن 1390, 13:13), كوروش كياني (13 فروردین 1391, 00:47)
پستارسال شده در: 25 مهر 1390, 13:44 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 13 مهر 1390, 02:59

تشکر کرده اید: 216 مرتبه

نام: آذین

دین یا مذهب: اسلام

علاقه‎مند به تمدن: اسلام

وبلاگ: Tarikhema ir

شعار: کاش همه عشق رودرک گنندوبفهمند.

ساااااام دووووووووووستان.

من کاملاباgoldoost  موافقم.

توبعضی ازبحث ها به صورت بحث زیاد توجه نمیشه.

وقتی پاهایت یاری نکنند بن بست همان جاست که ایستاده ای.

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم آذین به خاطر این پست تشکر کرده اند
طاها ايراني (25 مهر 1390, 14:13), hosein1113 (26 مهر 1390, 00:47)
پستارسال شده در: 25 مهر 1390, 15:28 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 30 تیر 1390, 16:29

تشکر کرده اید: 614 مرتبه

دین یا مذهب: تشيع سرخ

علاقه‎مند به تمدن: تشيع علوي كه انسان ساز است نه انسان سوز

شعار: معني حيات چيست؟مهم ترين مساله اكنون ماست.

یا هو
ابتدا تشکر از توجه دوست عزیزم انی به نقد دوستان کوچک انجمن!
و البته تشکر از دوستان بابت نکته یابی های صحیحشان!
سوالاتی که به ذهنم میرسد و چند مدتی بود که روش فکر کرده بودم را مختصر میگم!

1-هدف این انجمن چیست؟
جواب خودم:گردش اطلاعات و فهم ها،بحث و جست و جویی برای یافتن حقایق،شناخت نظر دیگرانی غیر خودمان در موضوعاتی نسبتا جدی.
2-وسایل رسیدن به این هدف چه میتواند باشد؟و چه نمیتواند باشد؟
جواب خودم: ما دانسته ها و فهم های خود را بازگو میکنیم و سپس به بحث می پردازیم
وسایا این بحث به صورت خلاصه گفت و گو است با تمام ضوابط و شرایط آن
پس:
الف) نمیتوان در گفت و گو دیگری را مورد تمسخر قرار داد!
ب)نمیتوان بی منبع و غیر مستندسخن گفت(چرا که جای این نوع سخنها در صف نانوایی است و غیره)
ج)نمیتوان در گفتارهای منطقی بدون مشخص کردن پیش فرض های مورد اشتراک دو طرف بحث کرد و فقط عقیده های خود را بازگو کرد و این مکان را مکانی برای واگویه کردن احساسات،تخیلات،رویاها و عقاید خود دانست!
د)هدف در گفت و گو برخلاف آنچه بسیار بد جا افتاده است "قانع کردن" دیگری نیست و نباید باشد؛چرا که اثبات آنچه که ما حقیقت میپنداریم یا حقیقت هست در پذیرفتن(بخوانید پذیراندن)دیگران نیست!
اگر بتوان یک هدف برای گفت و گو ها مشخص کرد نمیتواند جز:
جست و جو گری حقایق با فهم کردن دیگری( فهم هایی غیر فهم خود) و نظراتش و نوع نگاهش و انتخاب بهترین نگاه و نزدیکترین طیف به حقیقت دانست!
یعنی مهترین هدف در هر بحث وسعت دید پیدا کردن از دید "خود تنها" به دید"دیگرانی غیر این خود" است که زمینه را برای یافتن حقایق بیشتر و به نحو بهتر مهیا شود!
3-اگر گفت و گو ضوابطی دارد در فضایی به گستردگی این انجمن باید چه مقرراتی حاکم باشد؟
4-آیا احترام به عقاید مختلف با اجرای قوانین و نظم در تضاد است و این دو نافی یکدیگرند؟
جواب خودم:سوال 4 را اول پاسخ میدهم!
خیر!بلکه این دو ضامن یکدیگرند احترام به نظرات دیگران به نظم و استفاده کمتر از قوانین کمک میکند و داشتن قوانین لازم الاجرا و شفاف و بی ابهام به فضای احترام آمیز
و این دو با هم اند که ضامن هدف اصلی که فضایی برای حقیقت جویی است میشوند!
اگر در جمعی قوانین با شدت عمل اجرا نشود و فرشته عدالت نه بر اساس قوانین بلکه بر پایه احساسات عمل کند طولی نمیکشد که عده ای پیدا شوند که مرتب جری و جری تر میشوند و بر شدت تخریب آن جمع و بر هم زدن نظم آن اجتماع هر روز بیافزایند!
جواب خودم به سوال 3
فکر کنم این مقدمات همه لازم و اساسی بودند تا به پاسخ به این سوال بپردازیم!
آنچه بیشتر از همه در این انجمن در قسمت قوانین به عنوان یک نیاز مبرم و ضروری و فوری میبینم بی آنکه به سایر مواردی که باید در قوانین به آن پرداخت بپردازم این است:
مقدمه قانون
هر کاربر باید در مطرح کردن سخنانش اصولی را رعایت کند اصولی که شاید لازم نیست در ذهن خود یا در گفت و گوهای کوچه و بازار رعایت کند اما رعایت آن در هر فضایی نشان عقلانیت و فهم و شعور اوست!
پس آزادی سخن با حفظ اصول به ظاهر محدود خواهد شد!اما در حقیقت آزادی سیستماتیک یا سیستم حافظ آزادی را خواهیم داشت!
قانون
1-هر کاربر که بیش از n اخطار بگیرد و اخطارهای او مورد تایید حداقل m نفر از کاریران مدیر (با احتساب مدیر انجمن) برسد به مقدار مدت x از انجمن خارج میشود(قابلیت نظرگذاری+تشکر)از او گرفته میشود!

2-هر کاربری که به p اخطار برسد به صورت کلی غیر فعال شده(اخراج) و امکان حضور در انجمن از او به تمامه گرفته میشود!

پیشنهاد بنده این است که تعداد اخطارهای تایید شده هر شخص نیز در کنار تعداد تشکر شده و امتیاز او باشد تا شخص بیشتر مواظب تخلف از قوانین بوده و در عین حال پس از مدتی اخطارهایش را فراموش نکند و آنها را امری غیر جدی تلقی نکند!

در ضمن اگر بشود اخطار ها که به صورت انگلیسی و کمی غیر معیّن است به زبان فارسی و دقیق شود  بهتر میتوان به دسته بندی اخطارها پرداخت!
مثلا: 1-تمسخر 2-توهین 3-ادعای غیر مستند(افترا) 4-نامربوط  به موضوع و..
سخن کوتاه و عذر بابت درازی این نوشته!

آبی آسمان که میبینم و می دانم که نیست!

و خدایی که نمیبینم و میدانم که هست!

اگر تنها ترين تنها شوم، باز هم خدا هست...

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم طاها ايراني به خاطر این پست تشکر کرده اند
narges e (25 مهر 1390, 20:57), goldoost (26 مهر 1390, 09:13), hosein1113 (26 مهر 1390, 00:48), آذین (1 آبان 1390, 18:35), JOOYA (1 آبان 1390, 20:24), leomc (15 بهمن 1390, 23:44)
پستارسال شده در: 25 مهر 1390, 17:45 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 25 مرداد 1390, 22:29

تشکر کرده اید: 1434 مرتبه

دین یا مذهب: ازادی . نمیدونم چرا با هیچ مکتبی سرسازگاری ندارم؟؟

علاقه‎مند به تمدن: ایرانی

شعار: تحمل تفاوت ها و تحمل شنیدن (نه)( و این را درک کنیم که رفتار ما در این جهان بر رفتار و زندگی افراد در ان سوی جهان تاثیر دارد)

با سلام
من تو این انجمن چنتا نظر سنجی دیدم که اگه هر کسی میتونه این سیستم روبزاره به من هم یاد بدین . اما سخن اصلی که درباره همین سیستم هستش و فقطدر سطح یک پیشنهاد هست اونم اینکه مدیران این انجمن در زیر گروه ها بهوسیله ی این انجمن به رفراندوم گذاشته بشن . و دیگر اینکه در زمان اخراجیک شخص از انجمن هم باز از این سیستم استفاده بشه . من این موضوع رو گفتمچون چند ماه پیش من شاهد بودم که اقای ارژنگ نسبت به مدیر بودن اقایپارسایی اعتراضی کردن و به خود شما اقای انی حمله کردن و مورد خطاب قراردادن که اگر این سیستم راه اندازی بشه و مدیران در هر دوره به رفراندومگذاشته بشن و رای گیری بشه دیگه اقای ارژنگ نمیتونه به مدیر بودن اقایپارسایی که ایرادی بگیره چون اونطوری ایشون متوجه میشن که اقای پارسایی ازمدیران لایق هستن . و طرح بعدی درباره ی ایجاد گروه های حزبی در انجمنهستش یعنی شما بیاین یک اندیشه بکنی و بخشی رو بزاری که افراد در اون گروهها در زیر مجموعه انجمن عضو بشن و در گروههای حزبی و زیر یک کلمه از افکارو نظریات خودشون دفاع کنن . در این پیشنهاد باید بگم که اگر طراحی بشه ماکمتر با موارد شایع پراکنی و جعل روبرو میشیم . ما باید وظایف رو در اینانجمن تقسیم کنیم . مثلا رسیدگی به امور تخلفات به گروهی داده بشه ،رسیدگی به حذف تایپیک به گروهی دیگه ، رسیدگی به امور شایعه و جعل به کسیدیگه ، رسیدگی به امور اصلاحات به گروهی دیگه که به این ترتیب یک نوعهماهنگی رو در یک بعد کوچیک با هم تمرین کردیم .

دوباره میسازمت وطن  /  اگر چه با خشت جان خویش / ستون به سقف تو میزنم / اگر چه با استخوان خویش / دوباره میبویم از تو گل / به میل نسل جوان تو / دوباره میشویم از تو خون / به سیل اشک روان خویش /
اگر چه صد ساله مرده ام / بگور خود خواهم ایستاد / که برکنم قلب اهرمن / به نعره آنچنان خویش / اگر چه پیرم ولی هنوز / مجال تعلیم اگر بود / جوانی آغاز میکنم / کنار نوباوگان خویش / (داریوش)

جاوید باد ایران

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم amirhosein به خاطر این پست تشکر کرده اند
narges e (25 مهر 1390, 20:57), hosein1113 (26 مهر 1390, 00:48)
پستارسال شده در: 26 مهر 1390, 04:53 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 1 تیر 1390, 05:45

تشکر کرده اید: 637 مرتبه

نام: اردشیر

دین یا مذهب: آزاده باش

علاقه‎مند به تمدن: هخامنشیان

شعار: دست به دست هم دهیم به مهر

درود بر دوستان برهان

راستش من تو تاپیک پیشنهادها چندتا پیشنهاد دادم که اصلا کسی توجه نکرد و من برداشتم اینه که اینگونه تاپیکها یه جورایی سیاه بازیه و مدیران بی تفاوت میگذرند و کاری ندارند که ما چه چیزی رو مطرح میکنیم.اما الان اقای کاظمی با اینکارشون باور منو مورد سوال قرار دادند و من کمی خوشحال شدم از اینکه کاربران هم تا اندازه ای در بعضی چیزها شریک هستند

جدا از هر مسئله دیگه من فعلا پیشنهاد خاصی ندارم و انهم اینه که اگه بتونیم در انجمن گروههای متعدد بوجود بیاریم و حزبهای متفاوت بوجود بیاریم اکثر دوستان هدفشون مشخص میشه و حتی قبل از پست زدنشون با توجه به عضویتشون در گروه ، موضع خودشون هم مشخص میشه و کارران دیگه برای مباحثه ، از سردرگمی در می ایند و با توجه به حزب یا گروه شخص مورد نظر ، کم و بیش با افکارش اشنایی پیدا میکنند که این خودش یکی از راههای سهولت و هدفدار شدن بحث در موضوع خاصی است.اگر دیگر مدیران هم نظراتشون رو بیان کنند کمک بیشتری میتونند بکنند

برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم Ardeshir.shah به خاطر این پست تشکر کرده اند
hosein1113 (26 مهر 1390, 00:48), narges e (27 مهر 1390, 10:55), كوروش كياني (13 فروردین 1391, 00:49)
پستارسال شده در: 26 مهر 1390, 00:42 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

شعار: تحمل تفاوت ها و تحمل شنیدن (نه)( و این را درک کنیم که رفتار ما در این جهان بر رفتار و زندگی افراد در ان سوی جهان تاثیر دارد)

دقیقا من با اقای اردشیر در این مورد موافقم و در پست قبل هم اشاره کردم که ایجاد یک نوع چند حزبی در انجمن بوجود بیاریم تا دوستان خط مشی خودشون و مواضع خودشون رو در قالبه یک حزب مشخص کنن که البته با اختیار خودشون وارد این احزاب بشن . تا الان که این پیشنهاد با موافقت بنده و اقای اردشیر همراه بوده و اگر دوستان دیگه هم نظرات مشابه دارن سریع مثبت یا منفی بودن نظر خودشون رو مشخص کنن .
با تشکر

دوباره میسازمت وطن  /  اگر چه با خشت جان خویش / ستون به سقف تو میزنم / اگر چه با استخوان خویش / دوباره میبویم از تو گل / به میل نسل جوان تو / دوباره میشویم از تو خون / به سیل اشک روان خویش /
اگر چه صد ساله مرده ام / بگور خود خواهم ایستاد / که برکنم قلب اهرمن / به نعره آنچنان خویش / اگر چه پیرم ولی هنوز / مجال تعلیم اگر بود / جوانی آغاز میکنم / کنار نوباوگان خویش / (داریوش)

جاوید باد ایران

بالا
hosein1113 (26 مهر 1390, 00:48), Ardeshir.shah (26 مهر 1390, 04:28), narges e (27 مهر 1390, 10:55), كوروش كياني (13 فروردین 1391, 00:49)
پستارسال شده در: 26 مهر 1390, 01:09 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

پیام داداش ببخشیدها جواب نمیدم اخه سیستم خراب شده در ضمن بخش پیامک منم خراب شده نمیتونم پیامک بهت بدم بگم نمیتونم . از دوستان هم ببخشید اینجا نوشتم .

جاوید باد ایران

بالا
پستارسال شده در: 1 آبان 1390, 15:34 
آفلاين
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 30 تیر 1390, 16:29

تشکر کرده اید: 614 مرتبه

دین یا مذهب: تشيع سرخ

علاقه‎مند به تمدن: تشيع علوي كه انسان ساز است نه انسان سوز

شعار: معني حيات چيست؟مهم ترين مساله اكنون ماست.

طاها ايراني نوشته است:
یا هو
ابتدا تشکر از توجه دوست عزیزم انی به نقد دوستان کوچک انجمن!
و البته تشکر از دوستان بابت نکته یابی های صحیحشان!
سوالاتی که به ذهنم میرسد و چند مدتی بود که روش فکر کرده بودم را مختصر میگم!

1-هدف این انجمن چیست؟
جواب خودم:گردش اطلاعات و فهم ها،بحث و جست و جویی برای یافتن حقایق،شناخت نظر دیگرانی غیر خودمان در موضوعاتی نسبتا جدی.
2-وسایل رسیدن به این هدف چه میتواند باشد؟و چه نمیتواند باشد؟
جواب خودم: ما دانسته ها و فهم های خود را بازگو میکنیم و سپس به بحث می پردازیم
وسایا این بحث به صورت خلاصه گفت و گو است با تمام ضوابط و شرایط آن
پس:
الف) نمیتوان در گفت و گو دیگری را مورد تمسخر قرار داد!
ب)نمیتوان بی منبع و غیر مستندسخن گفت(چرا که جای این نوع سخنها در صف نانوایی است و غیره)
ج)نمیتوان در گفتارهای منطقی بدون مشخص کردن پیش فرض های مورد اشتراک دو طرف بحث کرد و فقط عقیده های خود را بازگو کرد و این مکان را مکانی برای واگویه کردن احساسات،تخیلات،رویاها و عقاید خود دانست!
د)هدف در گفت و گو برخلاف آنچه بسیار بد جا افتاده است "قانع کردن" دیگری نیست و نباید باشد؛چرا که اثبات آنچه که ما حقیقت میپنداریم یا حقیقت هست در پذیرفتن(بخوانید پذیراندن)دیگران نیست!
اگر بتوان یک هدف برای گفت و گو ها مشخص کرد نمیتواند جز:
جست و جو گری حقایق با فهم کردن دیگری( فهم هایی غیر فهم خود) و نظراتش و نوع نگاهش و انتخاب بهترین نگاه و نزدیکترین طیف به حقیقت دانست!
یعنی مهترین هدف در هر بحث وسعت دید پیدا کردن از دید "خود تنها" به دید"دیگرانی غیر این خود" است که زمینه را برای یافتن حقایق بیشتر و به نحو بهتر مهیا شود!
3-اگر گفت و گو ضوابطی دارد در فضایی به گستردگی این انجمن باید چه مقرراتی حاکم باشد؟
4-آیا احترام به عقاید مختلف با اجرای قوانین و نظم در تضاد است و این دو نافی یکدیگرند؟
جواب خودم:سوال 4 را اول پاسخ میدهم!
خیر!بلکه این دو ضامن یکدیگرند احترام به نظرات دیگران به نظم و استفاده کمتر از قوانین کمک میکند و داشتن قوانین لازم الاجرا و شفاف و بی ابهام به فضای احترام آمیز
و این دو با هم اند که ضامن هدف اصلی که فضایی برای حقیقت جویی است میشوند!
اگر در جمعی قوانین با شدت عمل اجرا نشود و فرشته عدالت نه بر اساس قوانین بلکه بر پایه احساسات عمل کند طولی نمیکشد که عده ای پیدا شوند که مرتب جری و جری تر میشوند و بر شدت تخریب آن جمع و بر هم زدن نظم آن اجتماع هر روز بیافزایند!
جواب خودم به سوال 3
فکر کنم این مقدمات همه لازم و اساسی بودند تا به پاسخ به این سوال بپردازیم!
آنچه بیشتر از همه در این انجمن در قسمت قوانین به عنوان یک نیاز مبرم و ضروری و فوری میبینم بی آنکه به سایر مواردی که باید در قوانین به آن پرداخت بپردازم این است:
مقدمه قانون
هر کاربر باید در مطرح کردن سخنانش اصولی را رعایت کند اصولی که شاید لازم نیست در ذهن خود یا در گفت و گوهای کوچه و بازار رعایت کند اما رعایت آن در هر فضایی نشان عقلانیت و فهم و شعور اوست!
پس آزادی سخن با حفظ اصول به ظاهر محدود خواهد شد!اما در حقیقت آزادی سیستماتیک یا سیستم حافظ آزادی را خواهیم داشت!
قانون
1-هر کاربر که بیش از n اخطار بگیرد و اخطارهای او مورد تایید حداقل m نفر از کاریران مدیر (با احتساب مدیر انجمن) برسد به مقدار مدت x از انجمن خارج میشود(قابلیت نظرگذاری+تشکر)از او گرفته میشود!

2-هر کاربری که به p اخطار برسد به صورت کلی غیر فعال شده(اخراج) و امکان حضور در انجمن از او به تمامه گرفته میشود!

پیشنهاد بنده این است که تعداد اخطارهای تایید شده هر شخص نیز در کنار تعداد تشکر شده و امتیاز او باشد تا شخص بیشتر مواظب تخلف از قوانین بوده و در عین حال پس از مدتی اخطارهایش را فراموش نکند و آنها را امری غیر جدی تلقی نکند!

در ضمن اگر بشود اخطار ها که به صورت انگلیسی و کمی غیر معیّن است به زبان فارسی و دقیق شود  بهتر میتوان به دسته بندی اخطارها پرداخت!
مثلا: 1-تمسخر 2-توهین 3-ادعای غیر مستند(افترا) 4-نامربوط  به موضوع و..
سخن کوتاه و عذر بابت درازی این نوشته!

سلام دوستان سعی کنند نظرات دقیق و کاربردی خودرا بگذارند خصوصا جناب جویای عزیز!
وقتی در نظرسنجی که در اطلاعیه هاست مینگری یک آزادی آنارشیست گونه /بی سیستم را میطلبند که فقط در شعرهای سهراب شاید بیابید و در آن قایقی "خواهم ساخت" که حتی فعلش نیز به آینده دور و دست نیافتنی است برمیگردد و نمیگوید "میسازم"!
چنین آزادی آزادی نیست!بلکه یک وهم است !آوقتی آزادی که اکنون داریم و میتوانیم در این فضا محترمانه با هم سخن کنیم و مخالف باشیم اما الفاظ رکیک و سخنان تحریک آمیز نزنیم؛را نمی بینیم و قدر شناسی نکنیم بسان داستان داستان آن بی خردانیم که بر ر روی یک الوار روی اب شناور بودند ولی چون کشتی تایتانیک را دیدند شروع به غر زدن و اعلام نارضایتی کردند و گفتند حد ما آن کشتی است و الوا را رها کرده و غرق شدند!
هرچند میتوانم به جد بگویم که هیچ تعریف معین و واضحی در ذهن اکثر افرادی که از آزادی حداکثری و بدون هیچ قانون و اعمال قانونی(که آن را "محدودیت" مینامند و میدانند) سخن میکنند وجود ندارد و هیچ شناخت بدون ابهام و شفاف و صحیحی نیز به "لوازم اولیه آزادی" و "اهداف" آن ندارند!

اینجا خیابان نیست که هر کس با هر لفظی و لحنی در موررد همه چیز سخن کند و با برخورد روبرو نشود (هرچند آن خیابانش هم قواعد نانوشته ای دارد و نمیتوانی هر جور که راحتی سخن کنی و به افراد اطرافت توهین کنی!)
پس واقع بین باشید و شاعرانه به قضایانگاه نکنید!

پس از همه آنانکه حقیقتا یک سیستم حافظ آزادی را میخواهند و مفاهیم کلمات بشکل روشن در ذهنشانشان شکل گرفته درخواست دارم در نوشتنقوانین انجمن  و سیستم مند کردن نظارت و اعمال قوانین آن مشارکت کنند!

آبی آسمان که میبینم و می دانم که نیست!

و خدایی که نمیبینم و میدانم که هست!

اگر تنها ترين تنها شوم، باز هم خدا هست...

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم طاها ايراني به خاطر این پست تشکر کرده اند
masoud hasani (2 آبان 1390, 11:51)
پستارسال شده در: 1 آبان 1390, 20:38 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 آذر 1389, 22:36

تشکر کرده اید: 251 مرتبه

علاقه‎مند به تمدن: MOASER

شعار: جویا باش

طاها جان  سلام

به شخصه خوشحالم که در بین دوستان خوبی مجازا زندگی می کنم .

دوستانی که برای بهبود دنیای مجازیشان وقت می گذارند و روش پیدا می کنند و سعی در اصلاح اوضاع دارند .

شک ندارم که اگر محیز واقعی زندگی ما این امکانات همفکری را فراهم می کرد شرایط بسیار بهتری داشتیم .

من این متن را  و پیشنهادهای سازنده دوستان دیگر را خوانده بودم واقعا پیشنهادها خوب است خیلی خوب است که به این سمت برویم .

فقط در نظر داشته باش شاید نتوان تمام شرایط خوب را  به یکباره کسب کنیم .

می توان مرحله به مرحله  با آزمون و خطا جلو رفت .

توجه داشته باشید که هر قانونی ضمانت اجرا می خواهد یکی از ضمانتها حضور  دائمی افرادی برای پایش است شاید در این محیطها نتوان چنین افرادی پیدا کرد بلاخره معزورات افراد  را باید در نظر گرفت .

ولی چنین طرح های خوبی حداقل به ما یاد آوری می کنند کدام سمت برویم بهتر است .

آرمانتان خوب است امبدوارم به همین سمت و به تدریج حرکت کنیم .

یادمان باشد انتظاراتمان باید واقعی و منطقی باشد تا هیچ وقت دچار نا امیدی نشویم .

بازم متشکرم

جویا

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم JOOYA به خاطر این پست تشکر کرده اند
طاها ايراني (19 آبان 1390, 03:45)
پستارسال شده در: 13 بهمن 1390, 13:26 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 2 آبان 1389, 12:23

تشکر کرده اید: 2152 مرتبه

شعار: کسی که از سه هزار سال اندیشه بهره نگیرد،تنگدست به سر برده است(گوته)

درود بر دوستان عزیز

پیشنهاد میکنم هر بخش از انجمن مدیر جداگانه ای داشته باشه.اینطور هم گستره ی کارش محدود تر میشه و بهتر میتونه سازماندهی کنه و هم اینکه کلا انجمن از آشفتگی خارج میشه.
گاهی مشکلات فنی در انجمن ایجاد میشه.(مثلا مطالب چند روز به کلی خذف میشن و یا گاهی نمیشه پیامک ارسال کرد و یا یک انجمن از دید کاربران کتنار میره )باید یک فکر اساسی در این مورد کرد.
و اخطار به کاربرانی که پست خودشون رو در موضوعات نامرتبط ارسال میکنند.

اگر مراد  نیابم به قدر وسع بکوشم

بالا
کاربران زیر از شما کاربر محترم narges e به خاطر این پست تشکر کرده اند
طاها ايراني (13 بهمن 1390, 18:11), ana (13 بهمن 1390, 19:58)
پستارسال شده در: 13 بهمن 1390, 14:30 
آفلاين
کاربرویژه
کاربرویژه
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 8 دی 1389, 00:10

تشکر کرده اید: 187 مرتبه

دین یا مذهب: در اين دايره سرگردانم

علاقه‎مند به تمدن: پارس

شعار: در اينجا دانستم چه كم ميدانم

دوستان سلام :به نظر من بدترین حالت ممکن در ادامه کار انجمن ،محدود کردن کاربران در ابراز عقیده (با هر تفکر و دیدگاه و باهر سطح سواد و نحوه بیان افکارش) در تدوین اساس نامه بعنوان و به دلیل تمسخر ،طعنه و حتی توهین است.محدود کردن آزادی بیان با هر دلیل مستند و ادله محکم در انجمن به عقیده بنده به صلاح نیست .فراموش نکنیم ما در دنیای غیر مجازی در طول تاریخ حتی فرصت ابراز عقیده و بازگوی سلیقه را بطور مطلق نداشتیم و به اصطلاح درس دموکراسی را بخوبی فرا نگرفته ایم . باز بودن بیان افکار (مطلق آزاد)در انجمن این فرصت را برای آموختن اصول دموکراسی و تحمل عقیده مخالف(حتی اگر بصورت توهین و افترا نمود کند)به ما که کمتر در چنین فضائی تنفس کردیم ،میدهد،در این مدتی که افتخار حضور و عضویت در انجمن را دارم (هرچند یهو غیبم میزنه)به تجربه این را دریافتم که هرکس در بحثها بدون سند و یا با لفظ سخیفی شرکت نماید خود را از یادگرفتن نادانسته ای محروم کرده پس تقاضا مندم اینجارو بی خیال پلیس تفتیش عقاد به بهانه آقا چرا فحش میدی،سندت کو ؟چند کلاس داری ؟اصلا بگو ببینم چند سالته؟بیا اینم اخطار اساس نامه ائی !!

بالا
پستارسال شده در: 13 بهمن 1390, 16:20 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

narges e نوشته است:
درود بر دوستان عزیز

پیشنهاد میکنم هر بخش از انجمن مدیر جداگانه ای داشته باشه.اینطور هم گستره ی کارش محدود تر میشه و بهتر میتونه سازماندهی کنه و هم اینکه کلا انجمن از آشفتگی خارج میشه.
گاهی مشکلات فنی در انجمن ایجاد میشه.(مثلا مطالب چند روز به کلی خذف میشن و یا گاهی نمیشه پیامک ارسال کرد و یا یک انجمن از دید کاربران کتنار میره )باید یک فکر اساسی در این مورد کرد.
و اخطار به کاربرانی که پست خودشون رو در موضوعات نامرتبط ارسال میکنند.

سلام نرگس خانوم .
من با بخش اول حرفای شما کاملا موتفقم . ولی تو بعضی از پست ها که مثلا در جای خودشون نیستند باید عرض کنم که بنده چون تو بیشتر پستها و تایپیک هام از عکس استفاده میکنم در بعضی انجمن ها نمیشه عکس رو اپلود کرد مجبورم بیام تو یه انجمن دیگه موضوع رو بزنم . که اقای کاظمی باید بیاد ببینیم چه کنیم و در ضمن مشکلات هم زیاده خداوکیلی .

Nariman s نوشته است:
دوستان سلام :به نظر من بدترین حالت ممکن در ادامه کار انجمن ،محدود کردن کاربران در ابراز عقیده (با هر تفکر و دیدگاه و باهر سطح سواد و نحوه بیان افکارش) در تدوین اساس نامه بعنوان و به دلیل تمسخر ،طعنه و حتی توهین است.محدود کردن آزادی بیان با هر دلیل مستند و ادله محکم در انجمن به عقیده بنده به صلاح نیست .فراموش نکنیم ما در دنیای غیر مجازی در طول تاریخ حتی فرصت ابراز عقیده و بازگوی سلیقه را بطور مطلق نداشتیم و به اصطلاح درس دموکراسی را بخوبی فرا نگرفته ایم . باز بودن بیان افکار (مطلق آزاد)در انجمن این فرصت را برای آموختن اصول دموکراسی و تحمل عقیده مخالف(حتی اگر بصورت توهین و افترا نمود کند)به ما که کمتر در چنین فضائی تنفس کردیم ،میدهد،در این مدتی که افتخار حضور و عضویت در انجمن را دارم (هرچند یهو غیبم میزنه)به تجربه این را دریافتم که هرکس در بحثها بدون سند و یا با لفظ سخیفی شرکت نماید خود را از یادگرفتن نادانسته ای محروم کرده پس تقاضا مندم اینجارو بی خیال پلیس تفتیش عقاد به بهانه آقا چرا فحش میدی،سندت کو ؟چند کلاس داری ؟اصلا بگو ببینم چند سالته؟بیا اینم اخطار اساس نامه ائی !!

سلام داداش
اگه منظوره شما اینه که هر کس هر چی خواست بگه هستش که باید بگم نمیشه چون موضوع فیلترینگ هم وجود داره که باید در نظر گرفت مخصوصا در چند ماه گذشته که نگاه ها بیشتر شده به انجمن و سایت . ولی با ازادی و تحمل عقیده مخالف باهاتون موافقم.

جاوید باد ایران

بالا
narges e (15 بهمن 1390, 21:05)
پستارسال شده در: 15 بهمن 1390, 21:08 
آفلاين
مدیر انجمن
مدیر انجمن
نماد کاربر

تاريخ عضويت: 2 آبان 1389, 12:23

تشکر کرده اید: 2152 مرتبه

شعار: کسی که از سه هزار سال اندیشه بهره نگیرد،تنگدست به سر برده است(گوته)

سلام

من اصلا منظورم شما نبودید آقا امیرحسین.کلی گفتم.

بنده اول عرض کردم مشکلا فنی باید حل بشه.عذر شما موجه است.

اگر مراد  نیابم به قدر وسع بکوشم

بالا
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 37 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

{ RELATED_TOPICS }
 مباحث   نويسنده   پاسخ ها   بازديدها   آخرين پست 
اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد. برای این انجمن سانسورچی و مدیرانش متاسفم !

crown

9

176

13 فروردین 1391, 20:03

Son of wiSdom نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. ترين هاي انجمن

[ برو به صفحهبرو به صفحه: 1, 2 ]

مهتاب آزاد

20

381

23 بهمن 1390, 15:32

amirhosein نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. تغییرات انجمن

Son of wiSdom

6

120

20 اسفند 1390, 02:24

alip2 نمایش آخرین ارسال

اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد. قوانین انجمن های تاریخ ما

Artobazan

2

376

30 اردیبهشت 1391, 01:54

amirhosein نمایش آخرین ارسال

موضوع ناخوانده دیگری در این انجمن موجود نیست. نوشتارهای انجمن سر جای خودشون نیستن

nooshin

1

77

12 مهر 1390, 14:16

enikazemi نمایش آخرین ارسال

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list