| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: 30 فروردین 1391, 14:38
|
|
|
خیلی جنایی نگاه میکنیا عزیزم. من نگفتم تبلیغ کن فقط گفتم بگو پایه اعتقادادتون چیه؟ هرجور میلته من قصد ناراحت کردنتو نداشتم . فقط چرا ننوشتی زرتشتی نوشتی مزدیسنا؟ چه فرقی باهم میکنن؟ تا بعد ممکن.....
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 30 فروردین 1391, 14:17
|
|
|
خب این حرفارو همه میگن مگه کسی مشکلی با این قضیه داره. میگم اسلام هم همین عقایدو داره (کردار گفتار پندار نیک) خب چرا مسلمون نمیشی؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 29 فروردین 1391, 22:22
|
|
|
سلام خانوم سمینه. فک کنم اسم مشترکه دین خودمو قبول؟ نه قبول ندارم بلکه با تمام وجود باورش دارم میخواستم درباره عقایدتون چیزایی بدونم.این منافاتی با سواله من نداره براتون سخته توضیح بدین؟ اگه زحمته من اصرار نکنم؟ تا بعد ممکن....
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 29 فروردین 1391, 19:43
|
|
|
سلام. قبلا ممنونم که داری این پیامکو میخونی آقا یا خانومه(واقعا نمیدونم) سمینه از آشنایی با شما خوشحالم اگه اشکالی نداره میخواستم درباره مذهبتون یه کم اطلاعات داشته باشم چون قبلا مواجه نشدم. اگه زحمتی نیست یه کم توضیح بدید؟ ممنون تا بعد ممکن....
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 25 فروردین 1391, 02:56
|
|
|
به نظرم کم پیدا هستید : )
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 23 فروردین 1391, 16:09
|
|
|
ای ول خوب کاری میکنی موفق باشی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 23 فروردین 1391, 15:43
|
|
|
درود بر شما سمینه جان خوبی؟؟ راستی یه سوال شخصی ببخشید اسم شما سمینه هستش یا ثمینه؟؟؟
کجایی خانوم چندروزه نیستی؟؟خبرازتون نداریم ؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 2 فروردین 1391, 13:06
|
|
|
دلت شاد و لبت خندان بماند برایت عمرجاویدان بماند خدارا میدهم سوگند برعشق هرآن خواهی برایت آن بماند بپایت ثروتی افزون بریزد که چشم دشمنت حیران بماند تنت سالم سرایت سبز باشد برایت زندگی آسان بماند تمام فصل سالت عید باشد چراغ خانه ات تابان بماند
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 29 اسفند 1390, 12:46
|
|
|
دلت شاد و لبت خندان بماند برایت عمرجاویدان بماند خدارا میدهم سوگند برعشق هرآن خواهی برایت آن بماند بپایت ثروتی افزون بریزد که چشم دشمنت حیران بماند تنت سالم سرایت سبز باشد برایت زندگی آسان بماند تمام فصل سالت عید باشد چراغ خانه ات تابان بماند
بی اجازتون دفتر ۳۶۵ برگ جدیدتونو دادم به خدا تا بهترین تقدیر رو براتون نقاشی کنه...به امید فردایی بهتر
نوروز ۹۱ مبارک
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 18 اسفند 1390, 16:46
|
|
|
سلااااااااااااام خوبی؟؟؟ سمینه جان کجایی؟؟خبری ازتون نیست بانو .
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 10 اسفند 1390, 14:06
|
|
|
بادرود بر شما سمینه خانوم علی هم دوباره اومد .
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 3 اسفند 1390, 13:23
|
|
|
میدونم شما هم ناراحتی اما با شنونده شدن کاری پیش نمیره . باید درست کنیم . ببین کسایی که میخواستن تا 2 ماه پیش با نامه هایی که به انی زدن سعی داشتن سایت رو منهل کنن پس این چیزا طبیعی هستش و این حمله ها هم چیزی که اونا میخوان . پس وایسا و نظر بده چون حقته و کمک کن وضعیت درست بشه . باشه؟؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 3 اسفند 1390, 13:14
|
|
|
صبرکن . یه موقع برای اینکه درست کنی باید خراب کنی . علی هم نقصیر نداره من باهاش حرف زدم فعلا چند روز ممکنه نباشه ولی بعدش میاد . ایمیلش رو نداری؟؟؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 3 اسفند 1390, 13:08
|
|
|
اگه قرار باشه همه شنونده بشین نمیشه خداوکیلی اگه میخواین برگرده به قبل باید کمک کنین ... من شخصه ازتون خواهش میکنم علاوه بر شنونده نویسنده هم باشین . ای ول
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 2 اسفند 1390, 00:56
|
|
|
سلام سمین خانوم خوبین؟؟ چرا دیگه پست نمیدین تو صندلی داغ؟؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 30 بهمن 1390, 18:27
|
|
|
ببخشید وقتتونو گرفتم اومد به خودش میگم درود و سپاس
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 30 بهمن 1390, 18:24
|
|
|
ATDrShariati.blogfa.com آدرسش اینه به من پسورد داده مگه به شمانداده؟ من نتونستم برم توش وکاری ازپیش ببرم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 30 بهمن 1390, 18:16
|
|
|
سلام روز خوش شما به وبلاگی که مهتاب خانوم درست کردن سر زدین؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 23 بهمن 1390, 15:42
|
|
|
سلام خانوم این دوستی که با نام چیستا اومده رو توجه کردی؟؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 17 بهمن 1390, 01:10
|
|
|
سلام شب بخیر عذرمیخوام رشته ومقطع تحصیلی شما چیه؟ اگه دلتون میخواد جواب بدین بازهم پوزش
|
|
|
|
31 پیامک • صفحه 1 از 2 • 1, 2
|
صفحه اول
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
|