| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: 26 فروردین 1391, 23:44
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 9 فروردین 1391, 14:12
|
|
|
درود بر سامان گرامی
نوشته شما در تاپیک " هزار و یک پند" به خواسته ایجاد کننده تاپیک مبنی بر دور شدن از هدف مبحث حذف گردید!
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 5 فروردین 1391, 17:57
|
|
|
درود...
پیشاپیش ششم فروردینگان زادروز بزرگمرد آریایی؛
( زرتشت سپیتمان بزرگ ) پیامبر نیکی و راستی رو به شما و همگیِ هم کیشان
و دوستداران آن گوهر پاک شادباش میگویم...
نوروزتان بیش از پیش پیروز باد.
راستی, خوشا به حالت که سال نو رو در کنار آرامشگاه بزگمرد بزرگمردان,
پدر و بنیادگزار سرزمین پارس ( کوروش بزرگ ) بودی...
درود بر تو...
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 2 اسفند 1390, 16:15
|
|
|
سلام.. تحقیق خوبه اگه به نتیجه ی درست برسه . امیدوارم به نتیجه ی درست برسی دوست عزیز.. این رو هم بگم که ایده ی جالبی بود و مدتی ذهنمو درگیر کرده بود.. ممنون
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 1 اسفند 1390, 22:54
|
|
|
این جانب به خاطر اخراج نوشین عذاب وجدان ندارم؛ چه باعث شد به جای من تصمیم بگیرید و چنین فکری بکنید ؟ نوشین با اینکه رفته اند هنوز بسیاری از مشکلات برای ما باقی گذاشته اند، بعد از رفتن شان ایمیل های مختلفی از بخش تذکر دادستان کل کشور - جرایم اینترنتی برای ما اومده؛ از ما شکایت هم شد. وقتی کار به شکایت میرسه دیگه فکر نمی کنم عذاب وجدانی بمونه.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 1 اسفند 1390, 22:50
|
|
|
درود؛ دوست عزیز کدام یک از مباحث شما پاک شده است ؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 11 دی 1390, 18:45
|
|
|
سلام.یه جایی نوشتین :یه دفتر برداشتمو تمام سوره هها ی نمازو نوشتمو چم فارسیشونو زیرش نوشتم .گفتم من دیگه عربی نماز نمی خونم . و از اون به بعد فارسی نماز خوندم ...هنوزم همونطور میخونین یا نه؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 11 دی 1390, 18:43
|
|
|
سلام.یه جایی نوشتین :یه دفتر برداشتمو تمام سوره هها ی نمازو نوشتمو چم فارسیشونو زیرش نوشتم .گفتم من دیگه عربی نماز نمی خونم . و از اون به بعد فارسی نماز خوندم ...هنوزم همونطور میخونین یا نه؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 15 مهر 1390, 00:05
|
|
|
دو آتش نشان وارد جنگلی می شوند تا آتش کوچکی را خاموش کنند . آخر کار وقتی از جنگل بیرون می آیند و میروند کنار رودخانه ، صورت یکی شان کثیف و خاکستر است و صورت آن یکی به شکل معصومانه ای تمیز . سوال : کدامشان صورتش را می شوید ؟ . . . . اشتباه کردید ، آن که صورتش کثیف است به آن یکی نگاه می کند و فکر میکند صورت خودش هم همان طور است . اما آن که صورتش تمیز است می بیند که سرتاپای رفیقش غبار گرفته است و به خودش می گوید : حتما من هم کثیفم ، باید خودم را تمیز کنم . از کتاب زهیر پائولو کوئیلو حالا فکر کنیم چندین بار اتفاق افتاده که دیگران از رفتار بد ما و یا ما از رفتار بد دیگران به شستشو و پالایش روح خودمان پرداخته باشند و یا باشیم وقتی فرد مقابل ما مهربان و خوب و دوست داشتنی نیست یه کمی باید به خودمون شک کنیم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 9 شهریور 1390, 09:04
|
|
|
با سلام خدمت دوست عزیزم ساماز اینکه از طرز فکر اینجانب حمایت کردی خوشحالم ای کاش ما برای یک لحظه با خود خلوت میکردیم که ببینیم برای چه این همه دعواهای بیهوده داریم باتشکر از شما امیدوارم همیشه موفق باشی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 18 مرداد 1390, 18:45
|
|
سلام سامان جان! راستش پستهايي كه فرستادي پستهايي متفاوت بوده و تا اينجا كه من ديدم ردپاي "انديشه" در آنها بوده و عوامانه مثل خيلي از پستايي كه توليد ميشه نبوده! خوشحالم كه شما را به دوستان اضافه كردم! در ضمن برام جالبه كه نظرت را درباره اين دو پست بدونم! topic-t1225.htmltopic-t1244.html
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 26 تیر 1390, 22:14
|
|
|
|
|