| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: امروز, 02:23
|
|
|
پشت شما در مبحث درباره مسیح پاک شد به دلیل استفاده از کلمات نامناسب و توهین امیز
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 6 اردیبهشت 1391, 20:31
|
|
|
دلیل خاصی نداشت,اومدم انجمن یه سری بزنم,یاد این جمله افتادم... برای یک سری از دوستان فرستادم,اتفاقی پیج شمارو دیدم برای شما هم ارسالش کردم, فکر نمیکردم دلیل نیاز داشته باشه... اگه ناراحت شدین عذرمیخوام!!
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 6 اردیبهشت 1391, 20:21
|
|
|
درود, یعنی خدا مهربون تر از اون چیزیه که فکرشو میکنیم...گناهانمون رو نادیده میگیره و مارو می بخشه...
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 6 اردیبهشت 1391, 20:16
|
|
|
بهترين دوست، خداست، او آن قدر خوب است که اگر يک گل به او تقديم کنيد دسته گلي تقديمتان مي کند و خوب تر از آن است که اگر دسته گلي به آب داديم، دسته گل هايش را پس بگيرد...
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 30 فروردین 1391, 14:24
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 15 دی 1390, 18:41
|
|
|
درود
اونجا چیزی ننوشتم چون فکر کردم باعث دور شدن از بحث میشه. "خیلی هم خوشحال میشم اگر روزی کسی که خودش سواد چندانی ندارد بیاید و تو را بیسواد بخواندو مشتی دروغ نیز سرهم کند ، انگاه ببینم واکنش تو چیست ."
اتفاقا همین برای من تو یه فروم دیگه اتفاق افتاد!
یک حالی از طرف گرقتم که دیگه پیداش نیست!
بگذریم....
درمورد بقیه حرف شما هم در اون پست با بعضی قسمتش موافقم و با بعضی مخالف. اطلاعات زیادی در اون مورد ندارم و به خاطر همین صلاحیت بحث کردن رو.
اما بحث رو دنبال میکنم.
بدرود
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 14 آذر 1390, 22:05
|
|
|
سلام بر شما
هر کاری کردم نتونستم جواب شما رو بدم آخه هشدار
تعداد حرف های شما کم است میومد.در ضمن اگر خواستید
می تونید این پست رو به نقل از خودم در تاپیک مورد نظر
مطرح کنید.
تمام مسائلی که شما فرمودید ریشه در دیدگاه ما دارد
شما عموم مردم را در نظر گرفتید(که اتفاقا کار درستی کردید) اما من فقط یک عده را.
در مورد حافظ و سعدی و.... که اصلا مربوط به این بحث نیست باید بگم من هم که نگقتم
مردم بروند فقط مثلا خیام بخوانند. اما واقعا شعر نو با اشعار حافظ و سعدی قابل مقایسه است؟
در ضمن اگر کسی بخواهد شعری بگوید که با انها قابل مقایسه باشد با همانند انها بسراید که مسلما باید از
کلمات قلمبه عربی استفاده کند.(که این هم مربوط به بحث اصلی نیست) اگر من ذوق داشتم حتما شعر می گفتم !
در مورد گاتها هم که شما غیر مستقیم به من فهماندید گاثها درست تر است من اصلا جنبه دینی قضیه رو در نظر نگرفتم
فقط به خاطر اینکه شما گفتید که ما که نباید تا آخر اشعار .... چون واقعا مثال خوبی در دست نداشتم که مثال بزنم و
فقط میخواستم بگم که نمیشه از اشعار پیشینیان دل کند و ......
در مورد درخت آسوریک که خود من به تازگی یا آن آشنا شده بودم باید بگم که دوباره برمیگرده به همون دیدگاه ما که نظر شما
منطقی تر از نظر خیال پردازانه من است که همه باید با سعدی و حافظ و .... آشنا باشند.ولی آیا یک ایرانی نباید با آن آشنا باشد؟(همون خیال پردازی های من)
در مورد کلاس رفتن و... باید بگم که شما یه کلاس پهلوی میروید چون که آن زبان کاملا منسوخ شده ومن که فقط درصورت ندونستن یک لغت با پرسشی از
اهل فضل(!) یا مراجعه به یک فرهنگ لغت نیازی به شرکت در کلاس حافظ نمیبینم.هر چند که رفتن به این کلاس ها کاری بسیار پسندیده است اما لازم نیست.
در مورد نوشته های شما من فقط برداشتی از مطالبی که در گذشته از شما خوندم و حس ناسیونالیسمی که در شما دیدم عرض کردم.دوست خوبم
شما تا حالا منو مجبور کردید که دوبار به فرهنگ لغت مراجعه کنم که از شما سپاس گزارم !
در مورد همان طیاره و.... که اتفاقا بحث اصلی ماست بر میگردد به همان عموم مردم.فرض کن شما انتظار داری به عقرب بگیم کژدم .اگر من در صحبت با دوستانم
از این واژه استفاده کنم آیا مرا مسخره نمیکنند؟ و فکر میکیند برای جا افتادن معادل کلمات عربی چند سال لازم است؟ آیا حکومت خود مایل به انجام آن هست
(همون قضیه عموم مردم رو میگم که در مورد حافظ و سعدی دیدگاه من بسیار خیال پردازانه است اما لا اقل با فرهنگ سازی و صرف زمان به نتیجه میرسد زیرا که
فکر نکنم حکومت اسلامی ما (!) با ان مشکلی داشته باشد.اما در مورد جایگزین کردن بعضی کلمات دیدگاه شما خیال پردازانه است)
در ضمن دوست خوبم اگر در جواب من از نظر خودت اشکالی دیدی آن را به حساب حماقت من بگذار و بر هوش و بیان خود آفرین بفرستو سوال نکن که دیگر حوصله جواب دادن سوال را ندارم.
البته از نظر خستگی خودم میگم چو نکه این بحث ها به شدت تکراری هستند.میتونی اسمش رو فرار بذاری
اما خواهشی که از شما دارم اینه که دیگه از تازی نامه استفاده نکنی.
بدرود
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 19 آبان 1390, 11:50
|
|
|
سلام. آهان تازه متوجه شدم. آخه ما هم تقصیری نداریم. ببخشید اگه ناراحتتون کردم. درضمن خیلی خشن هستین.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 18 آبان 1390, 03:34
|
|
|
سلام. خوبین؟
من منظور شمارو درست متوجه نشدم
شما آذری ها وترک هارو یکی نمیدونین؟ از آذری ها بدتون میاد.؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 18 آبان 1390, 18:52
|
|
|
درود بر شما آقای پارسا.بی گرامی:می خواستم بگویم مطمئن باشید من و بیشینه ی ایرانیان به اندازه ی شما ایران را دوست داریم.اینکه شما غیرت ملی داشته باشید نشانه ی شرف شما هست.اما این که اینگونه تندروی می کنید باور بفرمایید نه تنها به نفع همان ایران من و شما نیست بلکه بدترین کار برای آن است...این را برای این گفتم که دیدم شما مدام دارید سخنان بدی را در قبال ترک ها می گویید.طوری که آذین خانم(به عنوان یک آذربایگانی) واقعا ناراحت شدند.این به نظر شما درست هست؟شما با آزار بخشی از ملت ایران به ایران کمک می کنید یا اینکه زیر آبش را می زنید؟می دانم می خواهید بگویید آذری ها ترک نیستند.من هم خیلی وقت است کتاب آذری زنده یاد کسروی را خوانده ام اما شما انتظار نداشته باشید عامه ی مردم همه چیز را درک کنند.به علاوه ترکی زبانی است که شما چه بخواهید چه نه مردم آذربایجان به آن عشق می ورزند.این هیچ منافاتی با زبان پارسی و تمامیت ارضی ایران ندارد.مردم آذربایجان با زبان ترکی بزرگ شده اند از آن خاطره دارند.شما نباید و نمی توانید این زبان را از آن ها بگیرید.تنوع فرهنگی نه تنها ایران را عقب نگه نمی دارد بلکه به پیشرفت و بالندگی آن یاری می رساند...به علاوه ترک ها(یا به قول شما تر کیه ای ها و ازبک ها و...) چه گناهی در حق شما کرده اند؟چه ماست ترشی به شما فروخته اند؟...در آخر باید این را به شما یادآور شوم ما داریم در صده ی بیست و یکم زندگی می کنیم.دوران این سخنان شما به پایان رسیده است و در دنیا خریداری ندارد.دنیا چه شما بخواهید چه نه دارد به سمت اتحتد پیش می رود بنابراین بهتر است شما هم اندیشه های پاک خود را با این دنیا هماهنگ کنید تا هم خود و هم ایران ما خوشبخت و سرافراز شود
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 18 آبان 1390, 12:51
|
|
|
خوب توجه کردید؟ این پیام به نوعی اخطار نییز هست، زیرا شما توهین می کنید و آرامش انجمن را با فضای توهین گونه به هم می ریزید، چه اشکالی دارد بحث کنید، گفتگو کنید، ولی توهین نکنید، و منطقی تر برخورد کنید ؟ آرام تر، متین تر ؟
یک بار دیگر همان مباحث باقی مانده از خود را در بحث پان تورک ها بخوانید.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 18 آبان 1390, 12:23
|
|
|
درود. دوستم؛ برخی از مباحث شما دچار اصلاحاتی شد. دوستم، در مباحب توهین و ناسزا و طعنه های پی در پی شایسته نیست.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 27 مهر 1390, 21:42
|
|
|
به قول استاد . درود ! ارم فوق العاده ای رو انتخاب کردین.تبریک میگم.
|
|
|
|
13 پیامک • صفحه 1 از 1
|
صفحه اول
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
|