| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: 19 بهمن 1390, 22:34
|
|
|
دعای کورش کبیر برای مردم روزی بزرگان ایرانی و مریدان زرتشتی از کوروش بزرگ خواستند که برای ایرانزمین دعای نیک کند و ایشان پس از ایستادن در کنار آتش مقدس اینگونه دعا کرد: «خداوندا، اهورامزدای بزرگ، آفرینندهی این سرزمین بزرگ، سرزمینم و مردمم را از دروغ و دروغگویی به دور بدار.» پس از تمام شدن دعا، شماری در فکر فرو رفتند و از شاه ایران پرسیدند که چرا اینگونه دعا کردید؟ کوروش پاسخ داد: «چه باید میگفتم؟» یکی گفت: «برای خشکسالی دعا میکردید.» کوروش بزرگ گفت: «برای جلوگیری از خشکسالی انبارهای آذوقه و غلات میسازیم.» دیگری اینگونه گفت: «برای جلوگیری از هجوم بیگانگان دعا میکردید.» پاسخ داد: «نیروهای نظامی را قوی میکنیم و از مرزها دفاع میکنیم.» گفتند: «برای پیشگیری از سیلهای خروشان دعا میکردید.» کوروش این بار نیز پاسخ داد: «نیرو بسیج میکنیم و سدهایی برای جلوگیری از هجوم سیل میسازیم.» و همینگونه پرسیدند و به همین ترتیب پاسخ شنیدند. تا این که یکی پرسید: «شاها آرمان شما از این گونه دعا چه بود؟!» و کوروش تبسمی کرد و گفت: «من برای هر پرسش شما پاسخی قانعکننده آوردم ولی اگر روزی یکی از شما نزد من آید و دروغی گوید که به زیان سرزمینم باشد من چگونه از آن باخبر شوم و کاری انجام دهم.؟ پس بیاییم از کسانی شویم که به راست گویی روی آورند و دروغ را از سرزمینمان دور سازیم که هر کار زشتی از دروغ سرچشمه میگیرد.»
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 19 بهمن 1390, 22:19
|
|
|
تو به من خنديدي .......و نمي دانستي من به چه دلهره از باغچه ي همسايه سيب را دزديدم باغبان از پي من تند دويد غضب آلوده به من كرد نگاه سيب دندان زده از دست تو افتاد به خاك و تو رفتي و هنوز سالهاست كه در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تكراركنان، مي دهد آزارم و من انديشه كنان غرق اين پندارم كه چرا خانه ي كوچك ما سيب نداشت............
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 16 بهمن 1390, 18:50
|
|
|
میم مشکلات زندگی را که برداریم
زندگی شیرین میشود … م شکلات
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 15 بهمن 1390, 22:49
|
|
|
دو واژه پارسی درست جهت آگاهی دوستان و احترام به کلمه پارس که همان فارس است, به دوستان پارسی زبان خود اعلام نمایید که; سگ واق واق میکند نه پارس. این ضربهای بود که از تازیها خوردهایم که میخواستند ما پارسیان را خرد و کوچک کنند که این لقب را به صدای سگان دادندغذا در زبان عربی یعنی پساب شتر یا همان ادرار (با پوزش فراوان) که این هم یکی دیگر از ضربههای تازیهاست که به هنگام خوردن شام یا ناهار به ایرانیان شکستخورده میگفتند ، بگویید: غذا میخوریم. به جای کلمه غذا از خوراک استفاده نمائید. خواهشمندم این دو مورد را به دوستان پارسیزبان خود گوشزد کنید. جهت اطلاع بیشتر میتوانید به لغتنامه دهخدا مراجعه نمایید
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 15 بهمن 1390, 22:36
|
|
|
کوروش بزرگ میگه:باهیچ کس برسرباورش با او نمی جنگم زیرا ک خدای هرکس همان است ک درونش ب او میگوید
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 15 بهمن 1390, 22:34
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 15 بهمن 1390, 10:07
|
|
|
سلام دوست عزیز خوش اومدید
امیدوارم بتونید شعارتون( خدا واحد است ) رو تو این سایت به معنای واقعیش با افکارتون اثبات کنید
ممنون می شم وارد بحثی با عنوان ورود به منطقه ممنوع بشید و نظر بدید
در قسمت آشنایی با کابران انجمن هم اگه دوست داشتید خودتون رو معرفی کنید
تا خدا هست در این معرکه ما هم هستیم موفق باشید
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 14 بهمن 1390, 02:28
|
|