| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: 29 اسفند 1390, 03:14
|
|
|
¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)☀Peace ☀ Love ☀ ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥ ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥ ----==--Happy Norooz---==---- (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_) ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥ ♥♥(_¸.•'´(_¸.•'´**`'•.¸_)`'•.¸ _)♥♥
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 1 بهمن 1390, 21:45
|
|
|
درود بر شما
کلید گرامی راستش با فیلتر شکن هم نتونستم کتاب
ها رو دانلود کنم.ولی یک سوال از شما دارم:
اگه این همه شاعر و دانشمند و جود نداشتند پس این
کتاب ها و اکتشافات از کجا اومده؟
یعنی جاعلان اینقدر بیکار بودن که برن این همه شعر
بگن و رساله بنویسن فقط به خاطر اینکه پوریم فراموش بشه؟
در ضمن خیلی خوشحال میشم اگه شما در مورد همین پست جدید شاهنامه بیشتر بنویسد.
بدرود
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 1 بهمن 1390, 08:53
|
|
|
سلام دوست عزيز اين قليل معلوماتي را كه دارم از بسيارخواني و مقايسه نظرات مختلف به دست آورده ام . منتها از تمام خوانده هايم ، آثار دكتر سروش را ترجيح مي دهم . البته در ابتداي راه مطالعه آثار ايشانم منتها منطق ايشان با ذهن من هم جهت است و سلاست بيان و بي تعصبي و ادب كلام ايشان را بسيار مي پسندم .
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 27 دی 1390, 14:39
|
|
|
ناصواب را هم اشتباها ناثواب نوشتم كه عذرخواهي مي كنم .
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 27 دی 1390, 14:38
|
|
سلام دوست عزيز اول كه تعريف شما رو ديدم گفتم اي داد كه حتما حرفي ناثواب زده ام كه دوستي به طعن با ما اين گونه سخن مي گويد . بعد به خود گفتم كه نه جان من ، طرف اهل اين گونه مطايبات و مزاح ها نيست . پس بادي به غبغب انداختم و دستان را به اندازه دو هندوانه از شانه ها فاصله دادم . بعد كه يادم به قلت سواد خويش افتاد و اين كه هنوز ابتداي ورود به راه معرفتم ، ژنچر شدم و عرق شرم از اين تعاريف شما بر چهره ام نقش بست . حالا از اينها گذشته ، حالتون چطوره؟ 
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 25 دی 1390, 07:37
|
|
|
سلامی دوباره
خیلی ممنون از این که آدرس رو برام فرستادید.
در ضمن من اصلا سواد تاریخی ندارم که بخوام با استادی
مثل شما بحث کنم.فقط کمی کنجکاو شدم که ببینم این آقا حر حسابش چیه !
خدا نگهدار
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 14 دی 1390, 18:21
|
|
|
درود
آقا شما قول دادید موضوعی در مورد عدم وجود حافظ و
وارد شدن اسلام به ایران مطلبی بنویسید پس چی شد؟
البته میدونم با بعضی ها مشکل دارید !
اگر بحثی مطرح نمکنید پس لطفا آدرس وبلاگ یا سایتی
در این رابطه به من معرفی کنید.
بدرود
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 27 مهر 1390, 12:25
|
|
|
سلام.
استادمیشه باهاتون در مورد یک مسئله مشورت کنم؟ یکم طولانیه ها؟ احساس میکنم خیلی میتونین کمکم کنید چون روشنفکر هستید.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 25 مهر 1390, 02:34
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 25 مهر 1390, 01:02
|
|
|
کاش می شد.کسی نمیتونه موقعیت من رودرک کنه درهرحال ازتون ممنونم.(راجع به پست چراگناهه؟)
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 25 مهر 1390, 00:50
|
|
|
ممنون که جواب میدین.
قدرآدم هایی مثل شماهاروخیلی سخت می فهمن.
موفق باشین.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 25 مهر 1390, 19:02
|
|
|
ببخشیداگه زیادی فضولی میکنم .میشه بگین چرااستعفادادین؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 25 مهر 1390, 15:33
|
|
|
چون مشکلی در سیستمم ایجاد شده مجبور شدم اینجا برایت پیغام بگذارم.البته همانطور که گفتم مثل تو توی چاهک خلاء نخواهم افتاد فقط بدان از تو دهن پاره تر و رجاله تر زیاد دیده ام مثل تو مثل سگیست که چه او را بزنند چه نوازش کنند واق واقش هواست. دیگر اگر خودت را...هم بدهی خودم را آنقدر پست نمی کنم که با نجاستی چون تو دهن به دهن شوم.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 25 مهر 1390, 13:22
|
|
|
ممنون که جواب سوالام رومیدین.ممنووووووووووون.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 23 مهر 1390, 12:48
|
|
|
موقعیت جغرافیایی این شهر روم کجا بوده؟ (داخل کشور یونان؟) من فکر میکردم روم همون رم در کشور ایتالیاست!
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 23 مهر 1390, 12:44
|
|
سلام ممنون از اطلاعاتتون چهار بار خوندم 
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 22 مهر 1390, 16:56
|
|
|
سلام جناب کلید ممنون از توجهتون به تاپیک (ترکیه با استفاده از نام امپراتوری هخامنشیان گردشگر جذب میکن) در مورد سوالاتی که عنوان کرده بودین: منبع خبر همونطور که در ابتدای تاپیک عنوان شده خبرگزاری میراث فرهنگیه و محل اون آثاری هم که عنوان شده در متن خبر ذکر شده و اسمی هم در مورد باستانشناسان تائید کننده آورده نشده...و در مورد اینکه در زمان هخامنشیان شهری به اسم روم وجود نداشته هم بنده در مورد تاریخ اطلاعاتی ندارم و این خبر رو فقط نقل قول کردم ...فقط کنجکاو شدم در مورد تاریخ روم بدونم...
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 22 مهر 1390, 15:56
|
|
|
یعنعی مدرس دانشگاه نبودین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 21 مهر 1390, 17:01
|
|
|
سلام. keylid ممنون که جواب دادین. اوااااااااااااچرااستعفادادین؟ درچه زمینه هایی کارکردین؟ پس اینجاهمه آدم حسابین به جزمن!!!!!
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 20 مهر 1390, 02:53
|
|
|
سلام وونووووووووووون که جوابدادین. میشه بگین رشتتون چیه که این همه به تاریخ علاقه دارین؟؟؟؟؟؟؟؟/برام خیلی جالبه.
|
|
|
|
22 پیامک • صفحه 1 از 2 • 1, 2
|
صفحه اول
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
|