| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: 24 اردیبهشت 1391, 18:06
|
|
|
امیدوارم مشکل ها حل بشوند که ما از وجود شما استفاده بیشتری ببریم.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 21 اردیبهشت 1391, 02:11
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 22 فروردین 1391, 19:52
|
|
|
فکر می کنم کم پیدا هستید.. چرا ؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 1 فروردین 1391, 20:32
|
|
|
سال 3750 زرتشتی و سال 1391 هجری قمری را شادباش میگویم سالی پر از شادی و نیکی را برای شما ارزومدیم اگر اذیتی از بنده دیدید تا اکنون پوزش میخواهم بلکه فقط از روی نادانی بوده و هیچ قصدی نداشته ام امیدوارم در کنار هم سالی گرم و خوبی داشته باشیم به امید فردایی بهتر اهورا مزدا نگهدارتان باد
بدرود
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 29 اسفند 1390, 03:16
|
|
|
¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)☀Peace ☀ Love ☀ ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥ ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥ ----==--Happy Norooz---==---- (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_) ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥ ♥♥(_¸.•'´(_¸.•'´**`'•.¸_)`'•.¸ _)♥♥
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 29 اسفند 1390, 12:50
|
|
|
دلت شاد و لبت خندان بماند برایت عمرجاویدان بماند خدارا میدهم سوگند برعشق هرآن خواهی برایت آن بماند بپایت ثروتی افزون بریزد که چشم دشمنت حیران بماند تنت سالم سرایت سبز باشد برایت زندگی آسان بماند تمام فصل سالت عید باشد چراغ خانه ات تابان بماند
بی اجازتون دفتر ۳۶۵ برگ جدیدتونو دادم به خدا تا بهترین تقدیر رو براتون نقاشی کنه...به امید فردایی بهتر
نوروز ۹۱ مبارک
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 24 اسفند 1390, 18:25
|
|
|
ای لایک رو به کسی نشون ندی هااااا خیلی سکرت بود .ممنون
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 24 اسفند 1390, 18:24
|
|
|
ای کاش میشد از پیام خصوصی ها هم تشکر کرد . یه دنیا تشکر بابت پیام ها .
•ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ ♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░▀█▀░░░▀█▀░▀█▀░▀█▀░░▀█▀▀▀▀█░♥ ♥░░█░░░░░█░░░█░▄▀░░░░░█░░░░░░♥ ♥░░█░░░░░█░░░█▀▄░░░░░░█▄▄▄░░░♥ ♥░░█░░░░░█░░░█░░▀▄░░░░█░░░░░░♥ ♥░▄█▄▄█░▄█▄░▄█▄░░▄█▄░▄█▄▄▄▄█░♥ ♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫ღ♫
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 22 اسفند 1390, 21:31
|
|
|
درود بر شما دنیای عزیز اگر ممکنه و مایل بودین ایمیل خودتون رو برام بفرستید . البته اگر صلاح دیدین ممنون
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 15 اسفند 1390, 19:08
|
|
|
آبجی دنیا خانم دست پیش گرفتی ها جای خالی شما که خیلی بیشتر حس میشه من انقدر پست ارسال کردم که همه ازم خسته شدن آبجی توی هر کنج و گوشه ای که بری میشه اثری ازشون دید ولی شما نمونه بارز این جمله شدی که
کم گوی و گذیده گوی چون در
ممنون از توجهت
موفق باشی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 14 اسفند 1390, 23:18
|
|
|
خیلی ممنون و یک دنیا تشکر . مارو شرمنده کردین . هرگز مدیر خوبی نخواهم شد جز با کمک شما کاربران عزیز امیدوارم بتونم سهم کوچکی در موفقیت هر کدوم شماها داشته باشم . باز ممنون از بابت تشکرتون سپاس
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 7 اسفند 1390, 21:28
|
|
|
درود مجدد خواهر خوبم
این نظر لطف شماست این نوشته ها از برکت وجود دوستان خوبی مثل شماست و تمام دلخوشی من حقیر حضور پر ارزش شما در پناه حق همیشه شاد و سلامت باشی ممنون
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 5 اسفند 1390, 02:59
|
|
|
درود دنیا خانم
ممنونم از لطف و مهربونی شما
حضور شما دوستای صمیمی و عزیزه که به انجمن صفا میده
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 24 بهمن 1390, 20:33
|
|
|
سلام . میخواستم از اینکه در بحث شرکت میکنید تشکر کنم . چون اینکه خانوم ها شرکت نمیکردن خیلی ناراحت بودم . ممنون
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 13 بهمن 1390, 01:32
|
|
|
سلام خانوم . یه دنیا تشکر از توجهتون دوست گرامی . امیدوارم همواره بتونم به شما و همه ی دوستان کمک کنم تا بتونم سهم کوچکی در هر موفقیت دوستان داشته باشم . باز هم ممنون .
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 19 مهر 1390, 08:37
|
|
|
شب است وماه میتابد ستاره نور میپاشد شقایق از لبلن شهوت آلود بنفشه بوسه میچیند من اما سرد وخاموشم خداوندا تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی تو میگفتی که نامردان بهشتت را نمی بینند بیا بنگر بهشت کاخ نامردان تو میگفتی اگر اهریمن شهوت بر انسان حکمفرما شد من آنرا باصلیب خشم خود مصلوب خواهم کرد من اما دیده ام چشمان شهوت بار فرزندی که بر اندام لخت مادرش دزدانه میلغزد خداوندا اگر مردانگی این است به نامردی قسم نامرد نامردم اگر بار دگر نام تو را آرم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: 21 شهریور 1390, 13:35
|
|
|
درود
دنيا
شايد دنياي مجازي باعث بشه كه آدمهاي بد اخلاق مثه من اينجا با منطق ديده بشن و آدمهاي منطقي بيان و بد اخلاقي در بيارن
اينجا و اين دنيا هر چي هست من بهش علاقه دارم حتي بيشتر از دنياي واقعي خودم و خوشحالم با دوستان عزيزو گرامي مثل شما آشنا شدم
راستي چند وقتي هست مطلبي ازتون نخوندم تقريباً دوماهي ميشه فكر كنم
منتظر نظرات و پيشنهاداتت هستيم
ممنون از شما و بدرود
|
|
|
|
17 پیامک • صفحه 1 از 1
|
صفحه اول
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
|